DogaCanan Kızlar, 2 hafta sonra ayrıntılı ultrason var. İzmir’de önerebileceğiniz perinatolog ve ücreti nedir.¿
donmezzderya DogaCanan izmir egepol hastanesindeki perinatolog iyi diye duydum nettede baya var araştır bir ona girmediğine pişmanım ve radyoloji bakmış bana doktorumun tavsiyesiyle randevu aldım ama param boşa gitti 10 dakka sürmedi ama egepoldeki güzelmiş sanırım
Essenn DogaCanan ben cenk gezer’e randevu alacağım ilk gebeliğimde de gitmiştim çok memnun kaldım☺️ Ama doktorum Yeşim bülbül’de önerdi..
DogaCanan Arya22 Aaa benim doktorum da onu öneriyor bahar hanım😍. Nasipse randevumu Barış beye aldım 27 Aralığa.. sizin nasıl geçti ? Kaç dk ka sürdü?
Arya22 DogaCanan Çok iyi geçti tek tek bebeğimin herşeyini anlattı. Yarım saate yakın sürdü fotoğraf ve cd de veriyorlar
DogaCanan Essenn şuan kaç haftalıksınız¿ kaç dk sürmüştü¿ bazıları 20 dk gibi kısa sürede bakıyormuş .
Ayse-s-35 DogaCanan Cenk Gezer. Geçtiğimiz yıl gittim çok memnun kalmıştım ilgisinden. Doktorlar tanıdıkları ahbap oldukları perinatologları öneriyor 😉
Essenn DogaCanan 19+1 haftalık gebeyim yaklaşık 40 45 dk sürdü ancak o biraz bebeğin pozisyonuna da bağlı eğer istediği gibi bakamazsa 1 saate kadar sarkıyor ☺️ çok ilgili bir doktor doktorlartakvimin de yorumları inceleyebilirsiniz
DogaCanan Essenn erken ayrıntılı olmuşsunuz galiba nedeni nedir? Yani bebek organ gelişim 22 23 de daha net görülüyormuş.
Essenn DogaCanan yok hayır henüz olmadım zaten tekrar Cenk beye gideceğimi belirttim ilk gebeliğimde gitmiştim ☺️ Ocağın ilk haftası gideceğim 22. Haftada
DogaCanan Essenn ben de2hafta sonra nasipse 🙏🏻🥰 randevuyu barış böke den aldım. O da doktor tavsiyesinde üst seviyelerde.. doktorumun arkadaşı umarım ben de memnun kalırım.
Gta-35 DogaCanan ben gebeliğimin başından beri barış büke’ye gidiyorum çok memnunum iyi bir tercih olmuş
Merve-0535 En iyi görüntü 22. Hafta da mı oluyor güzel anneler ❤️ ben şuan 15 haftaligim. Ona göre randevu alayım. Belki İzmir de olacağım detaylı zamanı. Belki Amasya da. Ama İzmir detaylı postları görünce doktor önerisi için bakıyorm hemen