HabibeGkdemir Merhaba ben bir konuda fikrinizi almak istiyorum lohusa gecelik alacağım ama nasıl almam gerektiğine karar veremedim kaç tane almalıyım elbise almalı mıyım kullanışlı oluyor mu ?
Ecrinimleyla HabibeGkdemir ben bi tane pijama takımı aldım bi tanede gecelik alcam yeterli diye düşünüyorum
GldnUysll HabibeGkdemir 3 takim önden düğmeli pijama 1 tanede gecelik koydum cantama malum kanama terleme vs olursa yanimda yedek bulunsun hemen degstireym diye
Merve0306 HabibeGkdemir ben 2 tane pijama altı koydum 1 takım pijamada altlı üstü 1 tanede gecelik kanama olcagı için alt dha cok işime yarar diye düşündüm zaten acil bi durum olmasa 1 gün kalıyosun
HabibeGkdemir 3 tane mutlaka yanında olsun deniyor kafam karıştı elbise kullanışlı olur mu yoksa pijama mı almak iyi karar veremedim
GecesMom Ben lohusa pijamalar hem hoşuna gitmiyor hemde pahalı diye lcw den 50 tlye normal pijama aldım kolları dantel gibi kumaşı yumuşacık. Onu bide normal bi lcw kumaş gecelik aldım onları götürdüm giydim çokta rahat ettim. 2 gecelik de yedek aldım ama hiç giymedim
begumge GecesMom ben de hastanede giymek için gecelik pijama ve sabahlık takım aldım ama inanın elim lcw den aldıklarıma gitti çanta hazırlarken. Bunları alacağıma lcw den birkaç tane alsaydım dedim. 👍