MerveeD Ceyllann nasıl yanı İlk 5. Haftadaysanız kese boş görünür 1 2 hafta sonra gttgınde bebegınız görünür Allahın izni ile ondan mı bahsettiniz
211212g Ceyllann ben keseyi 6 haftada gördüm kalp atışınıda 7 haftadan sonra duydum acele etmeyin bence biraz daha bekleyin 8,9 haftada kalp atışını duyan var inşallah sağlıklı bir gebeliktir ☺️
derindemir Ceyllann inş bebişiniz oralardadır ama benim büyümüştü kesem.en son bir sınır var hatta o sınırın üstüne çıkıldığında kese hala boşsa kürtaj yapıyorlar
Ceyllann Yani gebe olduğumu öğrendiğim de 5 hafta 3 günlük dedi 20 gün önce 2 3 kez kontrole gittiğim de gelişme yok kan pıhtısı var kesenin etrafında dedi doktor ama p.tesi gittiğim de 18cm olmuş yani kese büyümüş ama boş olabilir diye ihtimal verdi
Ceyllann Ve şuan 5 hafta 5 günlük kalp atışı yoksa aldıracagız vakumla dedi kalp atışı ne zaman başlar veya kesem boş ise 20 gündür büyümeyen kese şimdi neden büyüdü kafam çok karışık bu sebebten
Sumeyye_80_bayram Bugün doktora gittim 7. Haftamdayim kalp atışını duyamadım kese 5 haftalikken gözüktü ama kese de büyüme var bu normal mi acaba ilk hamileliğim 23 yaşındayım
Ceyllann Sumeyye_80_bayram hiç korkma bana da alttan baktı 6.6 hafta iken kalp atışını duydu oda alttan muanede
Sumeyye_80_bayram Kese var ama doktor kalp atışını duymadı bi kaç kimse 8 ve 8. Haftadan sonra duyulur diyorlar