Arveninannesi Merhaba güzel hamişler her zaman okurdum tek tek Doğum hikayelerini ve acaba ben ne zaman anlatıcam derdim kısmet bugüneymiş ☺️☺️ Normalde bebeğim önde gidiyo ve kilolu diye 18.08.18 tarihine gün almıştık bekliyorduk. Ama bizim kız erken davrandı ☺️ Dün sadece akıntım gelmişti bizde son haftalardayız diye gayet normal dedik çünkü akıntı zaten belirtilerden biri ama gece 01.48 de ağrıyla sancıyla bir uyandım kızlar akıntım giderek arttı ve oturamaz hale geldim 5 dakikada bir tuvaletteydim ama sabah 6.30 kadar dayanabildim. Sonra hastaneye geldik sancım çıktı ama çok düşük açılmam 3 cm olmuş herkesin direnci farklı tabi ben dayanamadım hemen doktorum geldi sezeryana aldılar ve saat 09.00 da kızım dünyaya geldi😍😍😍 Allahım herkese nasip etsin bu muazzam duyguyu 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Elms92 @Arveninannesi ayy rabbim hayırlı uzun ömür versin canım☺️😍 darısı başımıza inşallah☺️ kaç haftalıktın canım
Matahari Maşallah 37 haftada kilosu boyu çok güzel ama keşke normal doğum için dayansaydınız çok mu sancısınız oldu apidural yapılmadı mı hafifletmesi için
Arveninannesi Matahari benim çok ağrım vardı canım gerçekten dayanamadım hiç sabahı zor etmiştim zaten nasibimiz böyleymiş 🙏🏻
parasetamoll Guulseeen benim etiket yaptığım yerde ki bi bayan yarın Doğum yapacak ama onun kaybolmuş bide 8nde yapacak biri var onun hala var
Guulseeen parasetamoll bende ınstagramdan baktm sımdı etıketlere kalptaparlaklık yazınca bırının gonderısını gördm 19. Haftada öğrenmıs altında 45 yorum var coğu bendede vardı kızım 4 yasında falan yazmıs bı bak ıstersen
parasetamoll Guulseeen instagramım yok ben ilk günler aşırı düşünüyordum sonradan unuttum bazen diyorum acaba allah öyle verecekte acısını mı unutturuyor 😔 Gerçekten sürpriz çıkacak bakalım hayırlısı rabbim sağlıklı hayırlı eylesin
Guulseeen parasetamoll benım ılk bebeğimde karaciğer hemanjıom ve buna bağlı kalp yetersizliği vardı cokcok nadir görulen ve tedavısı olmayan bı rahatsızlık doğumdan sonra kaybettik.. o yuzden ben sukredıyorum suanda Allah a sukur doktorlar gecer zamanla kaybolur dıyor ve okuduğum herkesn bı sıkıntısı olmamıs ıcımızı rahat tutalm Allah dermansız dertlerle sınamasn ınsallah.. 🤲🏻❤️
parasetamoll Guulseeen allah rahmet eylesin rabbim bir daha yaşatmasın umarım herşey çok güzel olur 🤩