Tazeannee000 Kızlar bir haftadır cok kötü üşüttüm 16+1 haftalık bebegim. Ve çok kötü öksürüyorum ciğerlerim ağrıyor o derece sizce bi zararı olur mu burun akıntısı burun tıkanıklığı halsizlik berbat bi durumdayım
Arazynp Tazeannee000 bende grip olmuştum. Çok ağır geçti. Bir iki hafta sürdü. Kovid olmadığıma emindim. Test yaptırmadım o yüzden. Ama grip de ağır geçmişti. Şu an 38+0 gayet sağlıklı. Birsey olmadı. Kaldı ki anne kovid olsa bile bebeğe bulasmiyor. Yine de az da olsa etkilenebilir direncinizin düşmemesi için bol bol c vitamini tuketin. Geçmiş olsun.
Tazeannee000 Civcivinannesiii yaptırmadım ama nasıl usuttugumu biliyorum hic bi yere girmiyorum sürekli evdeyim
Helpmee Tazeannee000 canım bende hep evdeydim hatta önce küçğk çocuğum grip oldu ondan geçmiştir dedim ve kovit çıktım ihmal etme
Civcivinannesiii Tazeannee000 evden cikmayanlardada oluyo maalesef. Esiniz calisiyo disardan gelip gidiyo sonucta… oyuzden asla ihmal etmeyin heleki şu zamanda
Aysegul354 Tazeannee000 aynılarını yasadim covid degildim, kbb gittik orta kulak iltihabi olmusum, burun tikanikligiyla basladi bogaz yanmasi ve burun yanmasiyla devam etri (cok fazla) sonra jalsizlige ve gribe dondu en sonda kulaak ağrısı
Tazeannee000 Aysegul354 kulak iltihabı hamile kalmadan önce vardi bnde zaten o zamanlar tedavi görmüştüm ama geçmemiş demekki