Mervekrmn Sımdı benım son adet tarıhım 25 agustos ona gore 16 haftalık hamıle oluyorum ama doktorun verdıgı ultrasyon kagıdına gore de 14+6 gunluk hamıleyım sımdı hangısı dogru sayılıyor bılemıyorumm.
Polenpolen52 Mervekrmn ultrasonda , ölçümler birebir tutmayabılıyor, gecen sefer doktorum bana anlattı, bende 15 haftalıgım fakat 16 gorunuyor, senın adet tarıhıne gore olan dogru
Hilal56 Mervekrmn benim 6 Eylül dü 8 haftalık çıkması gerekirken 7 hafta cıktı doktor 15 Eylül olarak düzeltti cünkü geç döllenme Ama ilk 9 haftadaki doğru galiba sonrasında değişebiliyor
Melikeakarsu Mervekrmn benimle ayni tarih te adet tarihiniz suan 16+3 gunluk hamilesiniz benle ayni 😃ultrasyona bakmayin siz belki de bebeginiz geri den geliyordur bilemem doktora sorun
Mervekrmn Pekı herhangı bı sorun olurmu sonucta her gıtmemde ultrasyon kagıdı verıyor bende ona gore devam edıyorum.
QueenMommy Mervekrmn canım benmde öyleydi ultrasona göre baz al dedi doktorum adet tarihimi değiştirdi 4 mayıstı 20 mayıs yaptı geç döllenme oluyor herkes adet tarihine göre hamile kalmıyor malesef döllenme süresi var
QueenMommy Mervekrmn İşte bu nedenle geç döllenme oluyo bende öyleydim ve korkulcak birşey yok bunda normal birşey sadece 2 haftayı geçmesn aradaki fark