Ufuk Bebekler nezaman görmeye duymaya başlar benim 34gunluk bebisim var duyuyomudur acaba ona birşeyler soyledigimde tepki vermi
papatya-123 Ufuk Kulakları çok daha ileri haftalarda oluşuyor ama bence konuşmanızı sevginizi hisseder o yüzden yapın hem siz de bağ kurarsınız 🌾 Ben hareketleri hissedene kadar hamile değil gibiydim 🤣
gamzosgamzos Ufuk benim kızım 1.ayını geçtikten sonra onunla sohpet edip konuşunca gülümsemelere başlamıştı 😊
papatya-123 Ufuk Yeni doğduklarında 30 cm ileriyi görebiliyorlar bu zamanla artıyor. 3 günlükken sütünüzün kokusunu tanıyormuş. 1 haftalıkken de yüzünüzü. Sandığımızdan daha çok şeyin farkındalar 🥰
Acemianne__ Ufuk ayy maşallah tabiki duyuyor sizi görüyor da siz konuşun ki alışsın o da. Konuşun yüzünüze yakın tutun hem gelişimi için de çok önemli 👶🏻👶🏻
blueberyy00 Ufuk dogdugu zaman duyuyorlar diye biliyorum sadece ilk belli bir süre renkleri ayırt edecek şekilde goremiyorlar takip vs yapamıyorlar
papatya-123 Ufuk Ay ben dikkatli okumamışım pardon 🙈 En alışkın olduğu ses sizinki. Duyduğuna ve çok sevdiğine şüphem yok ☺️