Lavina Kızlar benim 4 bin tl bi birkimim var zamanında akıl edemedim gram altın almaya şimdi aldı başını giti biraz brkleyeyim dedim her beklediğim gün pişman oluyorum sizce iner mi çıkar mı napayım param eriyo ve ben bişey yapamıyorum kaldım öyle
Eliza22gzm Lavina biz al sat yapıyoruz altında yarını bekleyin almak için bizde sattık bekliyoruz yarın yapılacak faiz açıklamasında ilk etapta düşüyor altın ve dolar açıklama sonrası yükseliyor. O düşüş esnasında alım fırsatı veriyor
babygeldi Genelde ocak-şubat aylarında biraz düşüyor yazın düğün dönemi tekrar artıyor ama her halükarda uzun vadede altından zarar etmezsin istersen ay sonuna kadar bekle
Lavina babygeldi bende öyle düşündüm ama ya inmezse korkusuda sardı 460 gram yapmadım şimdi dank eti ama fiyatlara yetişmek mümkün degil herkes çıkar düşmez diyor iyice param çöp olursa diye de üzlüyorum
papatya-123 Borsa mantığındaki düşünürsek en yüksekten almış olursunuz. Biraz daha bekleyebilirsiniz sanki şu an muazzam bir artış var her şeyde.
Lavina Eliza22gzm birazdaha bekleyeyim o zaman hayırlısı olsun hakımda benim hiç şansım yoktur zaten satarım altın uçar alırım düşer birşeye niyetlenirim hiç bi zaman olmaz ne bahtsızım be 😂😂
Eliza22gzm Lavina yarın toplantıdan sonraki açıklamayı takip edin o ara düşüyor 14.00 de basın açıklaması birde kar yapmak istiyorsanız İslam memiş var takip edin hergün açıklama yapıyor dedikleri tutuyor adamın eğer yatırımlıksa paranız takip edin ☺️ Hayat şartları malum artık hepimiz yatırımcı olduk 🤣