Merve9194 Merhaba hanımlar ilk yazım oluyor bu 😊 tüp bebekle gebeyim şuan 4 yıl sonra mucizem benimle cok sukur 🙏 bel agrisi var carsamba doktora gdcem Allah izin verirse kese icin ama belim agrıyor 2 3 gündür ve alt karnımda nabız atıyor 10 dk dır biliyorum tabiki bebek atmiyo daha çok yeni ama nedir bu bel ağrısı ve atma durumu
sudamlasi Merve9194 bebeğine giden damar var canım o atıyo sen yeni farketmiş olabilirsin☺️bel ağrıları normal bebek tutunma aşamasında oldugu için. Bu arada hayırlı olsun hamileliğin🙏🏻
Bskrt Merve9194 benmde çokk belim ağrıdı 11. Haftaya kadar Ağladığımı biliyorm artk yatakta dönemiyordum bile ama rahim büyüyüp progestan hormonu da kasları gevşettiği için çok normalmiş, uzanın sürekli hiç iş falan yapmayın 3. Ay bitene kadar
Tekinnn Merve9194 kaç haftalık bebeğiniz. Bizde bebek için uğraşıyoruz da adetime 5 gün var ama senin söylediğin gibi tam kalçamın üstünde bel ağrım var sürekli hemde. Hamile olduğunuzu öğrenmeden öncede varmıydı merak ediyorum uzun oldu kusura bakmayın ☺️
Merve9194 Mesude112 nasıl tarif edebilirim bilmiyorum kalçamn hemen üstünde bir ağrı neden sordunuz 😊 bir gün içerisinde ara ara gelip gidiyor
Baharharman Merve9194 benimde ilk 10 haftara kadar o agrilarim vardi ama benim anormal agriydi yat dinlen agir biseyde tasimamaya dikkat edin
Mesude112 Merve9194 devamlı adet ağrısı gibi değildir inşallah diye sordum 😊 oluyor öyle ağrılar 2 hafta ara ara sola alt karnımda ağrı oldu en sonunda doktora gittim olabilir böyle ağrılar bebek büyüyor dedi sizinkide öyledir inşallah 🤰🏻
Merve9194 Baharharman hiç bir iş yapmıyorum inşallah sağlıkla geçer korkuyorum düşük falan mı olur diye
Baharharman Merve9194 sizinkini bilemem ama insallah degildir benim tehlikem vardi. Belki sizi tup diye boyle agri yapiyodur iciniz rahat olsn diye doktorunuzu arayin
KemalFatosPolat Merve9194 çok sevindim canım hayırlı olsun bebeğin bel ağrısı normal bence çünkü Bebek tutunuyo 🤗
Merve9194 Benim için dua edin lütfen sağlıkla tutunsun bana ben çok bekledim Allah bekleyen herkese en kısa zaman da nasip etsin bana da kucağıma almayı nasip etsin 🙏
Tekinnn Merve9194 daha yenisiniz rabbim devamını getirmeyi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 benim gibi isteyenlerde bekletmesin🙏 Benimde adete az kaldı farklı bi bel ağrısı olunca size sormak istedim