secoz Fatmakara97 rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah rabbim Sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
idilinannesii Fatmakara97 Allah bebeğinize acil şifalar versin “Ezhib’l be’ se Rabbin naşi esfi ve entes safi la sifae illa safauke, sifauke la yügadiru sekama” “Ey insanların Rabbi! Şifa ver, şifa veren sensin. … Öyle bir şifa ver ki, hiç bir hastalık kalmasın.”
Kelebek1388 Fatmakara97 Allah yardımcınız olsun Allahım kimseyi evlatla sınamasın sağlığına kavuşur bian önce inşallah
ege_ayaz_mom Fatmakara97 canım benim rabbim sabır versin inşallah sağlığına kavuşur en kısa zamanda şafi ismiyle şifa versin inşallah rabbim kimseyi evlatlariyla sinamasin yarın doğuma gidicem kesinlikle prensesin dualarimda inşallah sağlıkla evine çıkar 🙏🙏🙏
Minik1Civciv Fatmakara97 çok çok çok üzüldüm Rabbim Şafii ismiyle şifa versin yavrumuza inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ♥️🤲🏼
sedayla Fatmakara97 Allahım yardımcısı olsun tez zamanda şifa bulsun meleğiniz. Size de sabır diliyorum rabbim feraha çıkarsın
alpereninannesiii Fatmakara97 Allah yardımcınız olsun gerçekten çok üzüldüm tez zamanda kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🤲
Fatmakara97 Ozgebhb Allah razı olsun kakasını idrar yerinden yapmaya başlamış. Bi süre sondayla yaşayacak daha sonra popo deliği açılacak. Bugün sonda için operasyon geçirecek. Bağırsaklrını çıkarıp sonda bağlayacaklarmış. Dua edin sağ Salim kucağımıza alalım Rabbimin izniyle
Fatmakara97 Funday35 Rabbim sınıyor bizi ne yapalım canım asla isyan etmiyoruz sadece dua ve sabır ediyoruz . Allahım kimseye yaşatmasın inşallah 🤲
Aynur_k Fatmakara97 Allah yardımcın olsun canım benim . Dua ettim Rabbim tez bir zamanda sağlığına kavuştursun . Sabır versin size de . Lütfen üzülmeyin sürekli dua edin . Rabbim evladınıza hayırlı ve güzel bir hayat versin 🌹❤️
Dunyabebek Fatmakara97 Allah yar ve yardımcınız olsun. Rabbime dua edin. Derdi veren dermanı da verir… İnşirah süresini okuyun ve en çok Rabbimden dileyin. Sizin için dua edeceğim
Aysezey Fatmakara97 Rabbbim sen şifa ver. Hayırla biann önce atlatmayı nasip etsin. İmtihan edince ediyor Allah sen gönlünü ferah tutup duanı oku hep güzel kardeşim. Herşey gibi buda geçecek 🤲🏻🌼 inşallah
ebruzb Fatmakara97 Allah yardımcınız olsun şifa versin inşallah 🙏🏻 Bir tanıdığımda olmuştu bahsettiğiniz durum bebeği 1-2 yaşına gelene kadar boruyla kalıp sonradan ameliyat oldu ameliyattan sonra şuan çok iyi maşallah 🙏🏻 Sizin bebeğiniz de iyi olacak inşallah rabbim şifa versin dualarımdasınız🙏🏻
Fatmakara97 ebruzb ever şuan boruyla besleniyor ameliyattan sonra emzireceğim inşallah. Bi süre sıkıntı çekecepiz sonu güzel olur inşallah Allah razı olsun.
Cylnsms Fatmakara97 Rabb’im şafi ismiyle tez zamanda şifa versin inşallah 🙏🏻 Allah’ım bütün yavrularımızı korusun 🤲🏻