litfenama Ben alkolik olduğum için, alkolü zaten hamile kalmadan önce çok azaltmıştım hahahha. Ama kırmızı şarap kalp, damar, bağışıklık sistemi güçlendirmek gibi bir çok hastalıkta koruma sağlıyor. Fermente üzüm suyu ya. Bu kadar abartmayın.
Kbracoskun ilkayergin linç etmek saldırmak değil amacım bu tarz şeylerin zararlı olduğunu düşündüğüm için tepki verdim madem öyle doktorunuza danişabilirsiniz yorumları okuyorum. Yok sevabı günahı size kalmadı yok boş linç yapıyorsunuz gibi şeyler yazılmış sigara içilirken bile vicdan azabı çekiyor insan bebek için söyledim yoksa içip içilmemesi beni ilgilendirmez o duruma karışabilcek biri de değilim. Size alkoliksiniz de demedim yorumda öyle bir ibarede yok. Kusura bakmayın kırdıysam affola .
denizvebulut ilkayergin doktoruma sordum bende, bir iki kadeh ayda yılda bir içmekten birşey olmaz dedi. Bunu süreklilik haline getirmek değil de yılbaşı vs özel günlerde iki kadeh içmenin bir zararı olmaz. Bende yılbaşını bekliyorum ☺️
Aylin509 ilkayergin bende duymuştum ve böğürtlen şarabı çekmişti canım doktorum kesinlikle hayır demişti icemezsinn. Bende bitek dudaklarımı degirdim biraktim
Bsr-12 ilkayergin fazla agrasif cevaplar gelmis😅 simdi hic alkol kullanmayan bir insan normalde bile bu tepkiyi veriyor bide ustune hamile olunca my god oluyor bosver sen onlari bnde kan yapar diye duydum ama duydum sadece fakat risk almaya deger mi dersen bence asla deymez neticede alkol az yada cok var icinde azcik daha bekle bu yılnasıda meyve suyu icelim😅😅🙏🏻❤️