Zeynep30 Dün çok ağrım oldu acile gittim sağ boşluğumda. Çok korktum ultrasona bakıldı çok şükür bir sıkıntı yokmuş. Doktor bu haftalarda böyle olabileceğini bebek sağ böbreğe baskı yaptığı için böyle olduğunu söyledi idardada az enfeksiyon varmış onun içinde ilaç yazdı. Başına böyle birşey gelen var mı
YagizAsyaMom Zeynep30 seninde boşluğun mu böyle adet sancısı gibi. Hani hep derler ya böğrüme ağrı oldu diye benim sol boşluğu 4 gecedir ağrıyor sabahlıyorum resmen acile gittim ama bebeğim sapasağlam maşallah doktor susuz kalma diyor başka da bir şey demiyor. Benim tahminimce üşümüş olabiliriz
Ellaa Ben 28.haftamda yasamistim aynilarimi 3 gun hastanede yattim antibiyotikle gecirdiler Cok agri yapiyor gecmis olsun Ama suan yok kayboldu
Zeynep30 YagizAsyaMom evet sağ tarafım böbreğin olduğu yer üşütmektenn falan bahsetmedi baskı yaptığını söyledi bebeğin
Zeynep30 Mesude112 bu ilacı kullanmamda bi zarar olmadığını söylediler ya öncedende yazmışlardı ben kullanmamıştım. Ama doğum doktorumada sordum kullanabilirsiniz dedi
Mesude112 Zeynep30 zararı olabileceği için söylemedim normal şartlarda idrar yolu enf böbrek rahatsızlıklarında büyük bi enf yoksa bol su ile atmayı önerirler ben ilaç kullanmaktan fazla kaçınan biriyim de 🙈
Ellaa Zeynep30 enfeksiyonum acilmaya sebep olmustu bende Ama kizim bonregime yasladigindan kendini bobregimde genisleme olmus Ilk bir kac hafta enfeksiyondandir dedi doktorlar Sonra bobregimede ultrasonla bakti Yatis verdi
Zeynep30 Mesude112 yok bende sevmiyorum ilaç kullanmayı ama ikinci ye gidiyorum hep bu ilacı verdiler ağrı kesici vuralımmı dediler hatta istemedim geçer dedim 😇😇 bu ilacı kullansammı hala tereddütteyim ama bilmiyorum 😄
Dlrasknock 13.haftada sol böbreğime agriyla acile gitmistim bende. Sanki birisi yumruk atiyordu. Bobrek tasindan cok korkmustum. Cok şükür bise cikmadi. Ya usutmus yada rüzgar almissinz demişti doktor. Bebek orda olmaz demisti😂 insan cok korkuyor daha önce hic agrimayan yerleri ağrıyor hamileyken insanin. Sizde korkmayin bebek iyiyse sorun yok ☺️💕
Zeynep30 Dlrasknock bebeğim iyi çok şükür rabbime. Ama büyüdüğü için baskıdan oluyor dedi bana hatta şuan tekrar başladı bu ağrı aynı yerde ve kasığımın sağ tarafında hafif inşallah gözden kaçırdıkları birşey yoktur
Zeynep30 Ellaa ultrasona da bakıldı dün böbreklerde bişey yokmuş çok şükür bebeğimde iyiymiş. Baskı dedi sadece ama ağrısı çok kötü kıvrandırıyor şuan saat 8den 8 buçukta n beri aprıfı geçmek bilmiyor
kizannesii Zeynep30 sıcak su torbası koy canm iyi geliyor bnde acilden geldim şimdi 26. Haftadayım aynı şikayetten gittim enfeksiyon çıktı az seviyede ama kas ağrısı da bar dedi dr bu kadr agrı yapmaz yoksa buladar enfeksiyon dedi.sıcak su torbası koydm şimdi sıcakta pek keyifli olmuyo tabi ama hafifletiyo gerçekten
Zeynep30 kizannesii kas ağrısı baskıdan dolayı mı oluyor acaba enfeksiyon için ne önerdi peki size geçmiş olsun bu arada
kizannesii Zeynep30 enfeksiyon için purinol kullanmştm cnm evet bebek böbrekelre baskı yapabiliyomş şuan mesela sağdan sola geçti agrım sanırım bu sefer oraya baskı yapıyo🤷♀️