biroglanannesii 2melekannesii___ Ben inanmıyorum öyle şeye ya 😀 Benimki erkek balık gibi her yerde geziyor 😂
iremdogu220 2melekannesii___ bende 14. Haftaya kadar hep sağda hissettim şimdi solda hissediyorum sizce benim bebeğim nedir ❤️
2melekannesii___ iremdogu220 Bende 14 hastalığım solda hissediyorum degismezse cinsiyet ogrenmedik daha. Yorumlara bakilirsa sağ sol farketmiyormus 😂😂
Diloosss 2melekannesii___ Benimki ilk sağdaydı erkeğe benziyor dedi sonra gittim hala sağdaydı %80 kız dedi. 25 haftalığız hala cinsiyetimizi öğrenemedik cuma günü detaylı ultrasonda öğreniriz bebişimizi 🌸🧿💙
Gnscgla 2melekannesii___ 12de söyledi hazırlık yapma dedi 15de netleşti şimdi 21 haftalığız 12de biliyorlar canım kızımıda 12de söylemişlerdi
Lulikli 2melekannesii___ oğlum içerde gezinsede dinlenme noktası olarak sol tarafımı seçiyor 27+0ız 👶🏻💙
viildaaannn 2melekannesii___ çoğunlukla sağda ama bu aralar çok geziyor benim yaramaz bıdığım heryerde bazen sırtıma kadar çıkıyor valla😍😁
Cemileorhan41 @2melekannesii___ Benim iki oğlum sağdaydı yine hamileyim bu hep solda buda erkek bence bebek kız erkek farketmiyor canı nasıl isterse 😂😁