Selinzer Merhaba Sevgili Anneler, Bugün doktorum kan ilaci basladi kullananlar oldu mu herhangi bir yan etki gordulermi acaba merak ediyorum Tesekkurlee
OktayMeltemSahin Selinzer genelde hemen hemen tüm hamileler kullanıyor sadece kan ilaçlarının %70 i kabız yapıyor demişti bana eczacı ama mecbur kullanıyorum bazen kabız oluyorum bir hafta sürüyor ama bebek kandan beslendiği için kullanmanız lazım 🙏🏻
Aysehatun Selinzer evet çoğu gebe kullanıyor tahlil degerlerine göre bende 12.haftamdan bu yana kullanıyorum
Deletedmom4793 Selinzer benim kan sayımım yapıldı 9 +2 de başladım kan ilacına ferrum fort ama bende kabızlık sorunu olmadı
FilizDemir Selinzer bütün kızlar çok erken başlamış bana 19. Haftada başlatmıştı kansızlık yoktu ama hatta yüksekti ama değer biraz düşmeye başlayınca önlem amaçlı başlattı
OktayMeltemSahin OktayMeltemSahin hayır önce şurup olarak komfer kullandım sonra Gyno ferro sanol hap olarak devam ettim
Selinzer Aysehatun ac karnına olarak yazmış eczane çiğne demiş ama genellikle mide bulantısı yaptığı yazıyor internetde maltofer ilacın adi
Amsya Bu ilacı günde kaç kez kullanıyorsunuz bende aldim ama gebeler icin günde bir aç yazıyo kullanma talimatında . Ama eczacı ilacin üzerine günde iki kez aç yazmis hangisini uygulaycm bilemedim
Selinzer Amsya bana da sabah 1 tane çiğne ac karnina yazmış mide bulantısı yapıyormuş tok karnına icsek olmaz mi acaba
Neroizm Selinzer hafif bir mide bulantisi ve cogu kiside kabizlik yapar sadece. Bunun disinda bir yan etkisini duymadim gormedim sahsen
Mesude112 Selinzer sizinkinin markası ne acaba iki dozluk olabilir genelde tek doz oluyor ilk başlarda beni ishal yaptı 12 de başladım bide bende büyük abdestimin rengini koyulaştırdı baya
Annesininumudu Mesude112 aynısı bende de oldu bide fena baş ağrısı yapıyordu doktora söyledim değiştirdi ilacı
Mesude112 Annesininumudu ishal şikayetim geçti prospektüsünde koyulaştıra bilir yazdığı için söylemedim ben ilk gördüğümde mide kanaması geçiriyorum sanmıştım 😳
Aysehatun Selinzer benimkidd aç karnina ama normal hap seklinde cignenmiyor doktorun ne yazdiysa daha iyi bilir tabi her ilacin kullanimi farklidir