Rukisira Kuzular saat 6 da dün sezeryan oldum, kızım sağlıklı çok şükür küvezde şimdilik ama çok çok şükür rabbime 🥰ama görseniz çokk güzel kıyamam kurban olduğum o kadar minnoş ki
Fatma-nur Ebesak istedi Rukisira merhaba benimde 34. Haftam gebelik zehirlenmesinden dolayi erken dogum planliyor doktorum bebeginiz kac kg dogdu ciger sıkıntısı yasiyor mu ?
Fatma-nur Rukisira canim benimde ayni problem var sezeryana alinicam galiba bebegim ultrason ölçümlerinde kac kg gorunuyordu kac kg dogdu ? Ciger sıkıntısı var mi
Baharozdemir Rukisira aaa yazdığınızı görmeden yazmışım. Hadi gözünüz aydın olsun ins. Ne kadar kalcak belli mi peki küvezde bir de kaç Kilo doğdu? Adınızà çok sevindim
Rukisira Fatma-nur canım kısura bakma şimdi gördüm bebeğim 1980 kilo doğdu çok şükür ciğer problemi yok ama daha çok küçük olduğu için küvezde kalacak ama hamdolsun şyi . Şuan benimde sezeryan ağrım var ama yarın ben taburcu olucam
Baharozdemir Rukisira ben de tam 34 hf oldum gün içinde kontrolum var ve dr serkukajdan dolayı yeri daraldığı için alabilir Bizimki planlı yani düşün. O yüzden üzülme hf iyi şükür. Solunumu halletti mi problemi kalmaz. Azicik küçük olur belki bebeklerini ama canlari sagolsun Kilo alırlar hızla.