deletedmom87894 Kızlar bebeğin yüzü anlaşılırmı 21. Haftamda gideceğim burnu ağzı gözü net çıkıyormu acaba
elifinilki27 deletedmom87894 Dün 21+0dık tıpkı babası o kadar karnımda taşıyorum ediyorum insan biraz annesine benzerdi 😂 herşeyi belli oluyor bacım 😁
Mrv1007 deletedmom87894 evet cok net görünüyor tüm organları ama tabi ki doğduğu haline bire bir benzemeyecektir çünkü ayrıntılıya 21. Haftada gittiğimde 400 gramdı yavrum bi deri bi kemik 😅😅😅
B-Y94 Ecem3535 aaa ben şimdi 21 haftalığım 24 de detaylıya gircem o zmaan 23 haftalık falan olurum inşallah görürm bende ya 🥰🥰
deletedmom87894 Loveis16 yaa maşallah🙏🏻😍 ben 16 renkliğe gittiğimde sadece kollarını anlayabildim iyi bari bebişi görebileceğim
Ecem3535 B-Y94 Görürsünn çok heyecanlıı bir durum ya ben bile gördüğüm halde cumartesi randevum var 4 gözle bekliyorum her randevuyu 🥰🥰🥰 Allah kucağımıza almayı nasip etsin ❤️
elifinilki27 deletedmom87894 Ay gerçekten ya tüm alışkanlıklarımı değiştirdim onun için feda olsun yavruma ama birde gel sen babaya benze 😂😂😂
haticeks deletedmom87894 çıkıyo herşeyi belli valla baktıkça gözü doluyo insanın bunu ben mi yaptım deyip seviniyorsun ☺️☺️☺️☺️☺️
Uysll deletedmom87894 yaptırdığınız yeri iyi araştırın gittiğim özel hastane de girdim boşa para vermişim.. renkli yok doktor yüzü bu dedi sadece anlayan biri görebilecek şekildeydi hiç bir şey göremedim bakıyorum başkasına yüz fotoğrafı falan almış sadece sağlıklı olduğunu öğrendik o kadar.
Snmz Bende 28 inde giricem detaylıya cok heycanlıyım 20.haftama denk geliyor hep eşime baktım kesin ona benzer 😍😅