tomrisveannesi 2-prensesannesiii kız zaman ilerledikçe bi korku geldi bana noldu bilmiyorum🤣🤣 sancıdan da değil yaa nasıl bakıcam korkusu😃
tomrisveannesi 2-prensesannesiii ay inşallah 💜 karnımda bi ağrı var gaz sancısı gibi bi korku geldi doğurcam diye bak
Zeynepli 2-prensesannesiii evet ilk defa oluyor ve ilk gebeliğim. Çok katı bir akıntı olduğu için aklıma geldi sormak istedim cuma kontrolde doktorum net bir şey söyler diye düşünüyorum size de teşekkür ederim💕
tomrisveannesi 2-prensesannesiii düzenli değildi bana göre ama hastaneye gittim düzenli sancı vardı ama açıklık yoktu doktor serum taktırdı ağrım azaldı eve geldim. 🤣 doğurmadım ayaktayım hala 🤣
Nisan8 Minnak91 nişan gelmesi doğumun başlayacağının habercisi rahim kendisini hazırlıyor sizi sinyal veriyor
Yase06 @demetemre benim de az az geliyor . Gelmez mi diyorsun. 38+0 oldum bende. Sancıyı bekleyim. Doktora geldi derim.bakalim ne diyecek
demetemre Yase06 valla bilemiyorum herkesin bünyesi farklı canım 🙄 ama gelsin diye her yolu deniyorum.artik patlayacak gibiyim ben, sabır da kalmıyor insanda…