Aszeh12 Aszeh12 Minikanne123 üç gün önce yaptım negatif di sanırım inat ettim.bende sabahları mide bulantısı oldu
Minikanne123 Aszeh12 o zaman biraz daha bekle ve erken gebelik testi al hemen çıkıyo regline 6 gün olsa bile canım 🤗
Kahveli Aszeh12 bulantı olunca iştahsızlık oluyor dogru. Birazdan yapicam canim oğlumun karnını bi doyurayim😊
Kahveli Aszeh12 Ya ama benim de negatif cikar diye endişelerim var çünkü emzirmeyi bıraktım ben bu ay belki gecikme bundan kaynaklidir
Seydaisik Aszeh12 Yap yap varsa da yoksa kendini ona göre hazırlarsın, inşallah vardır kuzum hakkında hayırlısı olsun..🐣🌸
_yagmurcuum_ Arkadaşım gecikme yaşadı test yaptı negatifti kan verdi negatifti sonra söktürücü kullandı yine olmayınca doktora gitti ve keseyi gördü halbuki 5 haftalık hamileymiş şok olduk hepimiz 🙏🏻😍 böyle şeyler oluyor👍🏻
kemalim01 _yagmurcuum_ ya bende pztsi günü kan verdim çıkmadı negatif ama erkendi bugün yada yarın adet olmam gerek gelen giden yok Dr antibiyotik verdi enfeksiyon dan dolayı ama hadi bebek varsa diye içim içimi yiyor ilacıda içiyorum zorundayım ne yapsam bilemedim bilginiz varmı acaba
Amineberra _yagmurcuum_ yaaa bende öyleyimmm hâlâ daha olmadim Aralık sonunda bir daha gidip kan vericem