Poyrazin_annesi Arkadaslar aranızda armut uygulamasından evıne temızlıkcı çağıran var mı reklamlarda gördüm bende merak ettım guvenılır mı
evlatkokusu0806 Poyrazin_annesi ben komşuma bile güvenmem ya valla ne olacağı belli olmayan işlere hiç bulaşmam ama keşke biri benm evimi de temizlese
Ceyduygu Poyrazin_annesi Tanıdık biri varsa öyle çağırsanız daha sağlıklı olur ben böyle yabancılar dan korkuyorum. Bende çağırıyorum ama tavsiye üzerine uygulamadan korkarim 😂
Pinarlina Poyrazin_annesi ben çağırdım 6 saatlik ev için ama hiç memnun kalmadım açıkçası bana gelen bayanı özellikle mutfak dolapları için çağırdım çünkü hamileliğim boyunca temızleyemedım kadında temızlememıstı 😂
Zehra9616 Poyrazin_annesi cok ayrintili temizlik yazmaz orda maalesef musteri hizmetlerine danis yinede ben biraktim uygulama nasil suan haberim yok cnm
haticeks evlatkokusu0806 ay bu ben 😂😂evim tiril tiril olsun biri gelsin heryerinden çamaşır suyuyla yıkasın istiyorum dip bucak bi yandan da kimseyi sokmam ben eve diyorum ama kendimde yapmıyorum 😂😂😂😂
Poyrazin_annesi Ceyduygu malesef kımsem yok kaynanam kayınpederm vefaat ettı. Annemler ıstanbul dısında yasıyor burda kımsem yk
Poyrazin_annesi evlatkokusu0806 29 haftama gircem ama üst katta oturuyoruz korkuyrm duserım fln allah korusun