Berru Gul33 bendede durum aynı ama diyete başladım inanılmaz hamur işi tuektirim ben bir haftadır kestim ve bosluktayim .şuan 21+4 günlüğüm bebeğin gelisimide önde şeker yüklemesi isticek bir dahaki gidişimde doktor,siz yaptirdinizmi şeker yüklemesi
May5bm Arkadaşlar benimde böle sonuçlarım böle olupta iğne kullannan varmı  
Hakandeniz May5bm açlık şekerim yüksek olduğu için ben geceleri tek doz insülin kullanıyorum 4 birim ile başladım 95in üstü olduğu müddetçe her gün 2 birim arttır dedi.dun 14 birim vurdum 94 çıktı.
Gamzemahir13 Gul33 insallah duser tatlim zor bu mesele ya 2inciye hamileyim 6+4um.karnim hemen sisiyo.insallah su degildir😐
Poyrazin_annesi Seyma_51kossek benım şekerım sızden cok ama doktorm bana hıc oyle bısı demedı. Bıde şekerı olanları sezaryan yapıolar masada kalmak nedır ılk defa duydm
Annesininbalii Poyrazin_annesi SEkeRİ olanı sezeryan mi yapiyorlar ? Ben iki Dr a gittim hiç biri böyle aoylemedi , bebek çok iri olursa doğal doğum yapamayacak kadar ise o zmn sezeryan olur , şeker var diye sezeryan mi olur bilemedim
Esra-2015 Gul33 benim değerlerim normal ama öncesinde polikistjk över sendromu olduğum için insülin direnci vR sende dedi doktor ama tek doktorla sınırlı kalmadım o doktor hariç herkes hersey yolunda dedi anlamadım bende şeker yüklemesi yapmiycam büyük ihtimalle
Esra-2015 Poyrazin_annesi bende anlamadım bugün tekrar doktora gittim sağlık ocağındaki tahlillerle tavırliydi bugün biraz kızdı sormak benim en doğal hakkım daha öncesinde polikistik över sendromu olduğum için insülin direnci vR dedi ama ben yinede yaptirmiycam ben kendimde saglikciyim tanıdığım diğer doktorlara da gösterdim böyle bisey olmadığını söylediler özel hastanelerin hepsi bunu yapiyo o yüzden bi daha özele gitmiycem devlet hastanesine basliycam takibe
Sevinc1987 Gul33 zaten sekerin yok ki neden böyle bisey yaptin ac kalinca karaciger direk seker üretiyor vücudun gereksinimi diye hamilelerde aclik 92 nin alti tokluk ise 2 saat sonra 120 alti isteniliyor
Annesininbalii Gul33 Ben eğer diyetisyenin verdiği listeyi uygularsan iki dilim ekmek yediğimde 150 üstü çıkıyor bende hiç ekmek yemiyorum ya da bir dilimin yarısını yiyorum 110-120civari çıkıyor , kacamakta yapıyorum ama tatlı kaçamağı değil çok çok az abur cubur
Poyrazin_annesi Annesininbalii blmıyrmkı doktorum dedıkı şekerın düzelmezse sezaryan olursn dedı bnde ztn sezaryan ıstyrm 😂
Minauynk Benim tokluk 120 aclik 101 ile 110 arasi gidiyor bana dogumla ilgili bisey demediler ama insülin dediler birde 1 hafta ileri atmis bebegimin haftasi boyle olan. Varmi
ZnurT Annesininbalii Diyetisyenime söyledim de olmaz dedi 🤷🏻♀️ Kahvaltıda 1 dilim tam buğday ekmeği yiyiyorum