Mikmikbuk Kızlar hep aklıma beşik diyince ahşap beşikler geliyo burda Hanımlar anne yanı park beşik almışım iyiki diyolar ahşap yerine park yatak mı almalıyız Anne yanı dediği böyle model mi Ahşap hiç almıyalım mı yani
tatliayminaninannesi Mikmikbuk ahşap beşik önermiyorum en güzeli park beşik hem anne yanı olarak da kullanılıyor hem toplandığı zaman küçücük oluyo yer kaplamıyo 😁 ahşap beşiklere bebekler çok kafasını vuruyormuş büyüdükçe
aksu5334 Mikmikbuk tamamen zevkine kalmış. Ben ahşap düz bişey aldım sallanması vs yok. Çok da memnunum. Oğlum 2 yaşında olucak martta hala onu kullanıyoruz kiii 1 2 sene daha çok rahat kullanabilirim. 70×140 ölçüsü🙃
Melek_2410 Zehra9616 valla ben ahşap tarzı aldım 1 yaşına kadar kullanabilceği odasına da karyola yaptırdık 1 yaşında inş yallah odaya dicem 😂
Mikmikbuk tatliayminaninannesi Zehra9616 tatliayminaninannesi Biraz seyahat yatağı gibi oluyorlar ama kendi odasını düzüp ahşap alana kadar galiba bi denicem park yatağı çok memnun var
babynil @Mikmikbuk su park besiklerden nefret ediorm ya 🙄 parktada 6ay 1yil yatirmayi dusunuosa ahsap ama cocuk 2-3 yasina gelsin diosan park. Ben ahsap aldm ama asla isinamiorm bu parklara
Mikmikbuk babynil Sevsin04 rgk Annesininbalii ozumveannesi Ahşaplar daha güzel duruyor kafa çarpması tabi muhtemel, zaten park yatağı seyahatler için almam gerekiyor..park yatak banada sanki misafir yatağı gibi geliyor 😀 taşınma durumlarım ve yer sıkıntım olduğu için galiba park alıcam şimdilik, odasını dizeceğim durumda ahşap alıcam galiba
rgk Mikmikbuk hep ahşap almak istedim ve üsttekinin aynisi park yatak aldım😂 ahsap çok şık ama çok kullanışlı değil, park yatak daha kullanışlı ve konforlu bebeğin çarpma ihtimali yok, çok hafif bisi değil ama tatile vs giderken götürülür biz öyle düşündük. bi de yazın balkona çıkarırım orda da yatırırım dedim açıkçası, oyun parkı gibi de zaten. daha ne olsun😂
Annesininbalii Mikmikbuk Bende ahşap aldım tekerlekli ve sallanıyor Perk besukler bana çok kaba gekiyor ve çocuk büyüyünce en alt katta yatırmak bana abes geliyor
ozumveannesi Mikmikbuk bence zevk meselesi şahsen ben küçüçük bebe ye o park yatağı yakıştırmıyorum😅 ağer anne yanı istiyorsanız bu ahşaplarda anne yanı olabiliyor zaten ömürlük kullanacak halimiz yok ben ahşap alıp 3 4 yaşından sonra değiştirmeyi düşünüyorum
Mikmikbuk Melek_2410 Evet yanına alıştırmamak lazım böyle 8. Sınıfta ana baba arasında yatanlar vardı😂