ressamistanne tazeannecik1 peki 22.haftada nasıldınızz ben mesela dün sabah çok güzel hareketlerini hissettim gece yatarken hiç hissetmedim şimdi de sadece balon patlar gibi hafif hafif. Normal midir
tazeannecik1 Zynp44 Ay evet ya gerçekten bende öyle hissediyorum bide tepikliyor diyoruz herhalde kolunu bacağını sıkıştırdım 😂😂
Papatya-Kokusu tazeannecik1 bir tane yastık alıyorum göbeğime biraz üstüne doğru sola yada sağa yatıyorum bebikim tepikleyip uyarana kadar 😀
tazeannecik1 Zeynepp97 Benimde öyle saat 12 olmayla hareketleniyor tam uyuyacağım pıt pıt vurup duruyor 😂
Havva-42 tazeannecik1 bende sol tarafıma yatınca hafif karnımın üzerine yatacak gibi oluyorm benim minik kızım hemen vurmaya başlıyor yatamıyorum😅
Papatya-Kokusu tazeannecik1 bizim yatak cok kalabalık eşim oğlum ben ve 1 yastıkla anca sığıyorum daha karnımdakini saymıyorum 😀
tazeannecik1 ressamistanne Yani Benimde öyle oluyordu genelde o haftalarda kahvaltıdan hemen sonra hissediyordum,şimdi daha sıklaştı
Fundish ressamistanne normal.önce pıt pot minik minik kasığımda hissettim sonra yavaş yavaş yukarılarda sonrada şimdi her yerimde :)) baya sertleşmeye başladı hareketleri
tazeannecik1 Papatya-Kokusu Ohh Maşallah ya 🥰 valla ben tek eşimle bile rahat edemiyorum öyle durumda olsam kesin eşimi yollardım 🙈🙈
MbEr tazeannecik1 ben doktora sordum o rahatsız olursa seni her türlü dürter uyutmaz dedi ;) rahat ol dedi 33 haftadayim suan bir skinti Yok