Gzmpyrz 14 haftalık hamileyim 2.trimesterde şikayetleriniz geçti mi dizinde göğüs hassasiyeti kaşık ağrısı bulantı gibi. Göğüsüm ağrımıyor artık bi an tedirgin oldum
serapinci Gzmpyrz 16 haftalık oldum bulantım geçti şükür göğüslerimde o kadar ağrı olmuyo şu sıralar sanki nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum içim daralıyo ama o kadar bulantım yok şükür rahatım 😊😊
Tazeanne0134 Gzmpyrz canım o kasık ağrısı hep devam ediyor bende 16+3 haftalık hamileyim kasık ağrısı hep devam ediyor
Nurcin Gzmpyrz ben de bugün tam 14 oldum… İlk bebeğim de tam 14 te tüm belirtiler bıçak gibi kesilmişti.. Bunda pek şikayetim yoktu o yüzden herşey normal.. Seninde normal yani
Kubrailkan Bazı günler tekrarlıyor sanki ilk zamanlardaki o hassasiyeti şişliği tekrar hissediyorum. Ama genel olarak rahatım 🥰🙏
Deniz8181 Bende rahatladim canim ilk baslarda kasik arising ve goguslerim patlayacak gibiydi gecti cok sukur 16 haftalik oluyorum yarin❤
Deniz8181 Kbrbrhnn aynen canim ilk aylarda normal ben agridan afedersin esimle beraber bile olamiyordum suan hepsi gecti migde bulantimda yok cok sukur zamanla hepsi geciyor yada hafifliyor korkulcak bi durum degil😊
Rabia123 14+3 teyiz. Göğüsler sistigi için arada bir ağrı oluyor .miğde bulantısı hiç yasamadim bu hamileliğimde çok şükür. Halsizlik bitkinlik ve uyku hali vardi sürekli onlar geçti çok şükür. Cinsiyeti öğrenen varmı aranızda kizlar
Gzmpyrz Nurcin benim ilke hiç ağrım acım olmadı bu ikinci bunda bütün ağrıları yaşadım bulantı hariç bu çok nazlı 😂
Gzmpyrz Tazeanne0134 evet canım o da oluyor benim ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı ikinci pek bi nazlı 😂
sinemkayaaa Gzmpyrz goguslerim benimde çok agrimiyor bende 16 haftaliğım mide bulantim fela gecti pazartedi doktora gittim hersey yolunda cok sukur❤
Kbrbrhnn Deniz8181 Çok şükür canım, kaç haftalıksın acaba, kaçıncı haftada rahatladın yani? Ben şu an 12+1′deyim, son birkaç gündür hafifledi
Arzuburak Benimde ilk oğlumda ağrım sızım olmadı ama kızım maşallah kaşık ağrısı miğde yanması saolsun ☺️☺️👼🏻 Sağlıklı olsun da bu Arada bende 14 haftalığım ❣️