2105_iyiki Arkadaşlar şiddetli mide yanmaları yaşıyorum 20 haftadan beri ama bi çözüm bulamadım doktorum bi şurup verdi ama çogu zaman fayda etmiyor varmı önerisi çözümü olan anneler?
Mehtap_93 2105_iyiki ben soğuk süt içiyorm bana en iyi gelen o benm çok mide yanmam olmuyo çok nadir oda gece yatmadan önce zeytin peynir ekmek yiyorm bazen zeytn yapıyo onun dışında yaşamadm ama soğuk süt hemen geçiriyodu
Zayna 2105_iyiki sade soda iyi geliyor yada salatalık deneyebilirsin bide soluna yatmayı dene canım bende aynı dertten muzdaribim sabrediyoruz küçük hanım için 👼🥰
kuzeymomsss 2105_iyiki 18 haftalığım felaket mide yanmam var. Yeni başladı ne yapacağım bilmiyorum aşağıda salatalık önermişler onu deneyeceğim şimdi 😔
nazlisucan 2105_iyiki Rennie diye bir ilaç var şeker gibi ağzında eritiyorsun doktorum bana onu verdi idare eder işe yarıyor gibi. Mentollü şeker gibi bişey. Sanırım yaşlılar falanda kullanıyor eczaneye bir sorun.
2105_iyiki Zayna bnm bazen çok şiddetli oluyor gözümden uyku akıyorda mide yanmasndan uyuyamıyorum sşaaralıgı deniycem inşallah 🙏
OzlmMmmm Ben de bu sorunu yaşıyordum doktorun mide koruyucu kullanmamı ve yemek sonrası gaviscon içmemi söyledi şurup tep başına bende de işe yaramamıştı
merveyalcinkaya Bende de vardı baharatlı şeylerden uzak durun bide fazla asitli şeylerden geçiyor onun dışında yanma esnasında naneli sakız çiğnedim gayet geçti çok iyi geldi her sıkıntıda ilaç içmeyi doğru bulmuyorum ondan doğal yöntemlerden yanayım🙏🏻