gzmbzc Kesinlikle 🤷🏼♀️ bak ben daha önce 3 tane ameliyat geçirdim söyledim mi bilmiyorum :) üçünde de belden uyuşturuldum, birisi sadece acil ameliyata alındığım için hem spinal hem genel anestezi aldım. Dedikleri gibi o iğne zerre acıtmıyor, bana sonda uyuştuktan sonra takılmıştı zaten hissedilmiyor çıkarırlarken de uyuşukluk geçmişti ama yine hissetmemiştim. Birileri bir şey soruyordu ben o sırada uyumuşum. Aynı doğum gibi karnım kesilmişti. Benden bebek yerine 8 cm kist çıkarmışlardı o zaman 😄 odaya geldiğimde ağlıyordum sebepsizce bir şeyler diyordum ama anlamıyordu kimse sarhoş gibi olunca, tam ayılmamıştım yani geldiğimde. Gülmüştü ailem baya. Ve gerçekten genelde sonrası çok ağrılı üstünde saatlerce kalan bir ağırlık var. Diğer iki ameliyatımın birisi menisküs diğeri yüksek çarpıntım vardı buna sebep olan damarlardan biri yakıldı. Kalple ilgili olanda kalbime kadar bir şey soktular iğrenç bir histi o damardan geçtiğini hissediyordum kendileri çarpıntı verip damarı bulmaya çalışıyordu ölcem sanıyordum her seferinde öğüre öğüre bir hal olmuştum, sesler falan da duyuyorum tepemde bir sürü erkek ben çırılçıplak. 😄 Çok korkuyordum ama ordan bile çok iyi çıktım sadece tedbir amaçlı yoğun bakımda kalmıştım 1 gün, bir sürü yaşlının içinde patlıcaktım sıkıntıdan. Şimdi ben bu yaşadıklarımı düşünüyorum cesaretli olmak için, işe yarıyor. Boşuna panik yapıyoruz bunu da biliyoruz aslında ama içimizden bir bebek çıkacağı için bu duyguyla ilk kez karşılaşacağımızdan belki de bu kadar paniğimiz. Ben inanıyorum tüm korkumuza inat harika bir doğum yaşıcaz 💪🏻🥰 o kadar kadın başarıyor belki bizden çok çok daha korkulu panik olanlar vardır, bizde yaparız 🤩