yyagmurrsenn Mellaaa yararlanılıyor, sgk varmış gibi indirim saglanıyor. Ayrıca 100 tl vererek ayda gss yaptırabilirsiniz. Genel sağlık sigortası, sgk varmış gibi gebelik sonrasında da full geçerli oluyor.
Clostiridium Mellaaa sağlık sigortası olunca muayeneden ücret alınmıyor ,benim sağlık sigortam yılbaşından sonra aktiflesecek.Suan için muayene ve nst ücreti 340 TL ödüyoruz
Mellaaa RumeysaNur34 Anne3434_ Hiçbir sosyal güvencem yok benim bu yüzden normalde muayene ücreti 250 TL ama analık hakkımdan yararlandığım için 125 TL ödüyorum. Hastanenize sorun bi sizde.
RumeysaNur34 Mellaaa ben sgklıyım canım çalışıyorum ama bazı hastanelerşn sgk ile anlaşması yok o yüzden yararlanamam sanırım
-ir3m Mellaaa yararlanmak için ne yapmak gerekiyor gittiğimiz hastaneyle mi görüşmemiz lazım yoksa SGK dan mı oluyor
Onner Mellaaa ben 3 ay ömce falan işten ayrıldım hâlâ analik hakkindan faydalanıyorum indirimli muayene ücreti 165 tl konum hatay😊
Mellaaa Clostiridium Benim sağlık sigortam yok ama herkese özel bu durum gittiğim hastenede olana da olmayana da indirimli
Biricikmom Anne3434_ eşinden dolayı zaten sigortalısın canım analık hakkı sigortası olmayanlar için geçerli. Sigortalı kadar muayene ücreti ödeniyor sizle aynı yani ücretsiz degil
Fulyay45 RumeysaNur34 benimde yok SGK lık bir durum değil normalde muayene ücreti 150 ama ben 100 lira ödüyorum hamile olduğum için ilk zamanlar aşağıda kayır yaptırırken soruyorlardı gebelik var mı diye hatta ilk gittiğimde 150 ödedim gebelik çıkınca 50 TL yi geri verdiler bendede hiç bir sağlık güvencesi yok