ege_ayaz_mom Pelinssoglu 16 Aralık yani yarın benimde sezeryan günüm doğuma gidicem kızıma kavusucam inşallah sizin ilk sezeryanmi benim 3. Olucak inşallah😊
GulSey Herhangi bi şey hissettiniz mi kesilirken veya bebeği alırlarken ben ilk doğumumda genel olmuştum şimdi ikinci ve gün sayıyorum sezaryene ama spinal olacağı İÇİN endişeliyim bide belden yapılan iğne acıtıyor mu
Pelinssoglu GulSey hayır hiç bir şey hissetmedim bebeği almalarını falanda hissetmedim hiç endişelenmeyin çok güzel bir duygu şu an olsa yine spinal yaparım ilk doğduğu anı o ilk sesini duymak mükemmel bir duygu iğne de hiç acıtmıyor bende korkuyordum ama hiç korkulacak bir şey yok
gzmbzc Pelinssoglu bende bütün spinal doğm hikayelerine yazıyorum :) ortam nasıl sizinle ilgileniyolar mı yoksa kendi hallerinde mi hepsi
sivlimglsh Pelinssoglu bende ameliyat önlüğünü sezaryen sırasında çıkarıp çıkarmadıklarını merak ediyorum izlediğimiz videolarda çıkarıyor gibi. Ameliyathaneye girdiğinizde neler oldu biraz anlatsanız
Pelinssoglu sivlimglsh hayır üstünüzde kalıyor Alt tarafı açıyorlar sonda takmak icin o sırada göbeğinize kadar açılıyor zaten ben ameliyattan çıkarken de üstümdeydi
Ipekgulll Pelinssoglu uyuşukluk ne zaman geöiyo acaba ben o uyuşukluk olduktan sonra paniklerim diye düşünüyorum:(
Esra_mustafa Pelinssoglu öncelikle gözünüz aydın rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasio etsin 😊bende 17 aralık ta sezeryan olucam yani yarın ikiz gebelik 35. Haftadayım bende epidural olmak istiyorum fakat bu anestezi türü doğum ücretini etkiledimi fiyat değiştimi onu öğrenmek istiyorum 😊
Pelinssoglu Esra_mustafa ben spinal oldum o yüzden bilemiyorum ama epidural de ekstra bir ücret ödendiğini duymuştum
Bru Gaz sorunu yaşadınmı bende 14 de oldum dün çıktım hastaneden 10 cmle acil, sezeryan oldum rahnimde iğne batması var oturup kalkarken sızlama var nasıl rahatlaycam bilmiyorım cok gerginm 😪😪
Pelinssoglu Bru evet gaz ve kabızlık yaşıyorum ama tamamen yediklerimden kaynaklı 🤣 daha sıvı şeyler tüketmem lazım en azından bir kaç gün daha.. benimde otururken kalkarken sızlamalarım oluyor geçecek inşallah sonuçta doğum yaptık :)
Pelinssoglu demirmommm mama vermedim ben hastanede verdiler sütüm gelmedi diye ama kustu hep çocuğum daha sonra sağdım sütümü hep pompa iyi oluyor öneririm