ZGamze Rabiasultanssmn7 aynıyız korku heyecan 😅 bugün muayenem vardı nst gayet normal haftaya çatı muayenesi yapıcam dedi 🤭 ilk kez olucak tırsıyorUm😒
Sehooo Rabiasultanssmn7 aynıyız kuzu yarın kontrol var gecen hafta sancım çıkmıştı bakalım yarın cıkıcakmı durum ne olur bilmiyorum açıkçası :) mide bulantılarım basladı nıse cok agırlastım okdar :)
ZGamze Beyza97 çatı muayeneniz nasıl geçti bugün doktorum haftaya çatı muayenesi yapıcam dedi ilk kez bu hafta geçsin istemiyorum 😒😅
Bb2021 ZGamze çatı muanesi Oldum ben cuma günü ayaklarım titriyodu burdaki Yorumları okuduktan sonra çatıya yatırdı kendini sal aşağıya kasma dedi ve o anda yaptı benim çatım dar ve kemikli cıktı ona rağmen saniyelik bi His acı denmez sakın korkutmayın kendinizi
Beyza97 ZGamze ilişki gibi düşünün kendinizi kasarsanız korkarsaniz canınız yanar o yüzden çok serbest bırakmanız lazım zaten çok kısa sürüyo 🙂 ben çatala geçtiğimde ultrason açık kalmıştı oglusuma bakıyodum hiç oralı olmadım yani 😀 bide gitmeden önce perine masajı yapmıştım sizde yapın bence yada ilişkiyi deneyin açıldığı için biraz daha rahat olur 🙂
busra_2332 37+1de bizimkisi 💙 yarın benimde kontrol günüm çatı muayenesi yapacak, nst de sancı çıkmadı fakat kasıklarımda fena ağrı var belime ağrı girip duruyor. Adet ağrısı gibi bi ağrım oluyor ara ara. Sancı olmadan açılma olur mu acaba?
Aysununannesi00 Rabiasultanssmn7 37+3 çatı muaynesine girdim yalancı sancılrm ve gece mide yanmalarım başladı 🤦🏻♀️
gage Beyza97 Perine masajina kaçıncı hafta başladınız acaba? Bir de her gün mü ?kaç sn ya da dk yapıyorsunuz?
Beyza97 gage 38 de başladım her gün 5 dakika boyunca. Bazı doktorlar haftada 3 gün de diyebiliyor o yüzden doktorunuza da sorun