Gizemmmmmmkync Esrayilmaz06 canım merhaba kaç haftalıkken randevu aldınız ben daha hiç muayene olmadım haftamı bilmiyorum yani ilk defa ultrasona gireceğim Gazi’ye randevu almayı düşünüyorum ama kabul ediyorlar mı
Esrayilmaz06 Gizemmmmmmkync son adet tarihine göre haftan kaç çıkıyo ben 10 haftalıkken felan aldım randevuyu telefondan randevu alınmıyor eger gaziye gitmeyi düşünüyosanız fazla gecikmeyin randevuyu alamaya bilirsin
llFatma Gizemmmmmmkync sormak istediğin nedir kuzu yazmamı istemisin ben doğurdum gazide ondan bakamadım,🤗
Gizemmmmmmkync Esrayilmaz06 canım yarın gitmeyi düşünüyorum ama ben daha önce hiç ultrasona girmedim tüp bebekle hamileyim. Birisi dedi ki kese bebek görünmeden Gazi kabul etmiyor dedi ama ben daha ilk defa gireceğim kafam karıştı kabul etmezler mi ki
Esrayilmaz06 Gizemmmmmmkync yeni hamilesin o zaman zaten yarın gidince hemen bakmıycak sana randevuyu alacaksın sadece 1 ay snrasına ben anca randevu almıştım randevuyu al istersen başka hastaneye git 1 kereliğine Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah
Gizemmmmmmkync Esrayilmaz06 anladım canım olsun tek randevu versinler de 1 ay sonraya da olur yeniyim daha işte bi akrabamız orası keseyi bebeği önce başka yerde görün öyle gelin diyor dedi bende giden birilerinden nasıl işlediğini öğrenmek istedim
Gizemmmmmmkync Esrayilmaz06 anladım canım gittiğimizde bişey istiyorlar mı kan sonucu ultrason görüntüsü vs yoksa kimlikle alabiliyor muyuz direk birde belirli bir günü var mı ? İnternette sadece Cuma gümleri yazıyor ama ben yarın gidecektim
balkupummm Gizemmmmmmkync Tabi kabul ederler. Vallahi ben direk kayıt olma yerine gittim maalesef 11 haftalığa kadar bakılıyor dediler ve geri döndüm 😔
Esrayilmaz06 Gizemmmmmmkync benim eşim almıştı bana ama cuma günü gitmemişti şimdi öyle olmuş herhalde yok zaten ilk gittiğinde doktor ultrasyon ve kan tahlili yaptırıyo
Gizemmmmmmkync Esrayilmaz06 tamam canım çok teşekkür ederim yarın gideceğim artık şansıma ben çıkarsa 😊
inci_bebek06 llFatma Nasıldı ortamı falan normal mi doğum oldu epidural verdiler mi benim de Gazi de olacak inşallah ☺️Hayırlı olsun bu arada ☺️
Gizemmmmmmkync llFatma aaa hayırlı olsun canım çok sevindim güle güle büyüt inşallah bende bugün randevu aldom 3 hafta sonraya verdiler
inci_bebek06 charlottececi merih hocaya gidiyorum eşimi almıyorlar eşim çok istiyo ama malesef bebişimi özelde bikaç kere görebildi
charlottececi inci_bebek06 benim doktorum insiyatif olarak aliyor demekki 1 kere sorduk sonra da sormadık hep giriyor, tuh ya. Bence babaların da görmeye hakkı olmalı. Devlet iste azcık itiraz etsen hemen carlıyor birileri 🙄
inci_bebek06 charlottececi evet hatta girenleri gördük deniz hocanın hastaları alıyor dedi işte artık doğunca görecek babası az kaldı ☺️
inci_bebek06 Gizemmmmmmkync baya zaman geçmiş ama ben hocaya gidiyorum en son gittiğimde hocam korkuyorum normal doğumdan Sezeryan istiyorum dedim. Hoca önceliğin normal doğum olsun dedi ama çok korkuyorsan Sezeryan planlarız dedi merak etme rica et yardımcı olurlar