Aysebal6 32 haftalık hamileyim Allah’ın izniyle ikinci oğlum olucak ilk oğlum 4 yaşında adı BARLAS ikinci oğlum için eşim dedesinin adını yani İBRAHİM istiyor ben istemiyorum o ismi hastane çıkışı kapı süsü çikolata vs yaptiricam ama yaptiramiyorum belli olmadığı için belki de yaptiramadan doğurucam içim de kalicak hepsi kimliği çıkartıp gelicem goruceksin diyor hamileliğim de lohusaligim da zehir olucak biliyorum 😔😢 napicagimi bilmiyorum
minikkelebegimmmm Aysebal6 İçinize sinmiyorsa koymayın bence kesinlikle. ortak karar olmalı bizde eşimle çok tartıstık isim konusunda sonra ortak kararla koyduk siz anasınız 9 ay siz taşıyorsunuz istemediğiniz bir ismi koymayın bence
rme16 Aysebal6 37 haftalık hamileyim 36 haftaya kadar kavga ettik eşim babasının ismini koymak istedi ben istemedim ama yok ikna olmadı o zaman iki isim yapalım dedim zorla ikna oldu nasıl bir inat bu erkeklerde anlamıyorum baba adı dede adı neden yani . Ben eşime dedim ki Allah nasip ederse oğlumun büyüyüp evlendiğini görürsem babanın adını koyma diye vasiyet edicem dedim ☺️
Aryapoyraz Aysebal6 nedir bu cocuklara baba dede ismi konulması için diretmeler ya bana cok sacma geliyor 🤦♀️
Aysebal6 RumeysaNur34 Ben buldum ismi eşim de onayladı beğendi öyle koyduk istemese beğenmese koymazdik yani sonuçta ortak karar ilk oğlum da da kavgasını yaptık istemiyorum ibrahim diye sonra vazgeçti şimdi ikinci oğlum da tekrar o ismi öne sürüyor ben razı değilim ama
Aysebal6 minikkelebegimmmm Bende öyle diyorum ama napayım anaysan 9 ay tasiyorsan doğanın kanunu bunu tabi sen tasican ben mi tasiyim diyor
RumeysaNur34 Aysebal6 sonuçta sen bulmuşsun oda seni kırmamış ikinci bir isim olabilir ortak karar olur yine İbrahim kötü bir isim değil canım ki eşinin de gönlü kalmamış olur naçizane tavsiyem iki isim olsun hem eşinin istediği olur hem senin
Aysebal6 RumeysaNur34 İki isim taraftarı değilim canım bizim taraf benim istediğimi onun taraf onun istediğini soylicek sinir olurum oyle ve İbrahim ağır uzun isim zaten iki isim zor olur çocuğum ileride demicek mi abim Barlas ben niye ibrahim ilk oğlum da bir adet gül bile almayan adam şimdi bilezik yapacak mış İbrahim koyarsam gelde sinir olma benim bilezik altın ev araba arsa umrumda değil isim önemli benim için benim düşündüğüm isim ATLAS abisiyle uyumlu ve güzel
Edaeymen Benim eşimde dedesinin ismini ilk oğlumda koyalım istedi ben onu kırmak istemediğim için kabul edip yanınada ortak bi isim koydurdum sende öyle yap İbrahim de kötü değil ama bak bizimki israfil eymen oldu ha keşke eymen israfil koysaymışız biraz okulda felan sorun oluyo
RumeysaNur34 Aysebal6 canım benim oğlumun ismi Abdullah kayınbabamın adını koyduk eşim çok istiyordu ikinci bir ad koy istersen dedi zaten uzun gerek görmedim ama gönlüde kalmamış oldu şimdi kızımız olacak kısmetse sen karar ver dedi ismini ben buldum yanına ek istersen koyarız dedim kendisi kabul etmedi yani iki taraflı anlayışlı olmak gerek aslında 😊
Ferhanfunda Aryapoyraz Abimlet babamın ismini koydular. Babamında hoşuna gitti tabi.allah var yengem hiç bişey demedi.ben koymayın demiştim😬 arada bir sinirlenince vay seni sıpa vay seni eşşek diye çocuğa bi bağırıyorum babamın adıyla😂 babam bi şok oluyor sana demiyorum diyorum🤣
Happymommy İyiki bizde öyle bişey yok, eskiden eşim söylerdi babamın adını koyarız falan “aa olur mu babanın ömrü kısalır?” derdim. Ölen birinin de ismini söylese “aa olurmu ömrü benzer.” derdim. O yüzden şimdi kendisi farklı ailede olmayan isim koyalım diyor😂
Damlamuratalparslan Aysebal6 benim eşimin hep hayaliydi oğlum olursa alparslan olsun diye . Kulağıma da hoa geldi koydurdum ama dedemin babamin ismi diyip koymak isteseydi çok kötü tepkimi koyardım eminim . böyle garip garip takıntılar nedir ya.bak dedenin ismi diye istemiyor degilim ama begenmiyorum bu ismi de inat olmasın arada ki kabullensin
Ferhanfunda İbrahim kötü bi isim değil bencede. Allah içinize sindirsin inşallah eğer koyacak olursanız.bende erkek bebek bekliyorum hep eski isimler bakıyorum☺️Eşimin adı Sinan.onun adını ve yanına ek bir isim koymak istiyorum ama eşim istemiyor🙈 doğuma kadar ikna ederim diye umuyorum.yanlış anlamayın lütfen Atlas ın anlamı nedir? Çocuklar isimleriyle müsemma olurmuş.
HollyMolly Bence Atlas çok güzel isim ve barlas ile uyumlu. Eşinizi ikna edin bir şekilde ya:/ valla padişah soyu sanki nedir bu baba dede ismi merakı
startown Aysebal6 siz nasıl istediğiniz isimde istekli ve hevesliyseniz rşinizde bu isimde hevesli ve istekli demkki.Atlas ibrahim koyun ve atlas diye seslenin hep öyle gider.Eşinizinde hakkı sonuçta.Bence biraz daha ılıman yaklaşmalısınız.İkinizinde ortak çocuğu.
[silindi] startown (İbrahim Atlas Soyisim) olursa okulda resmi yerlerde (İ. Atlas Soyisim) olarak geciyor. Bence orta yolu bulup bu sekil koyun iki tarafında gönlü olsun🌸