Sametnida Eleonora bende llk bu testten yaptim böyleydi ertesi sabah yine yaptim daha koyu cikti silikti tekrarla testini canim
Eleonora evlatkokusu0806 3 gün sonra adetime 1 gün kalmis yine yapicam inshAllah çikar lütfen dua et canim benim için🥺♥️
Sametnida Eleonora ben birde 12 günlükken öğrendim bekliyordum zaten var yada yok die test yapıyordum 😍 hayrlsiiyla var gibi gözüküyor testini tekrarla
mekutlu12 Eleonora bende görüyorum çizgiyi❤️ Kan verirseniz bu aşamada çıkar bence yarın bi kan verin tebrik ederim 😍
Eleonora mekutlu12 tesekkür ederim 🥰😍 2-3 gün sonra testi tekrarlayacagim yine çikarsa kan verecegim o zaman🥰
Hazeltt Sametnida 12 günlük çok erken belirtiniz neydi acaba bende şüpheleniyorum ama cesaret edemedim
Alpaslanim Eleonora ayni testi adetime 5 gun varken yaptim kuzum ayni bu sekilde cikti. Suan 28 haftalik hamileyim 🧿😊 sabah ilk isin kan vermek olsun bence. 😍🙏
Dilankaraman Benimde böyleydi adetime 3 gün vardı yapmıştım ertesi gün tekrar yaptım daha belirgin çıktı canım. İnşallah seninde öyledir