Miraygvrcn Kızlar selam bir kaç gündür aşırı derece de ara ara şiddetli böbreklerime vuran ağrılar oluyor idrar yaparken yanma oluyor suya katılıp içilen ilaçtan içtim ama nafile, hamileyim diye ağır antibiyotikler de kullanılmıyor bunlatı yaşayan var mı :((((
Miraygvrcn aysefatma12 normalde yarardı ama bu sefer yaramadı galiba ya içince rahatlama oluyor ama sonra tekrar başlıyor,
Melosunannesi Benimde aynı şekilde lokosit +4 cıktı şase tozlar fayda eusetmiyo ustune de mantar başladı o sirkeyle rahatliyo ama enfeksiyon nasıl geçicek bilmiyorum
Elifinannesi_ Ben 37. haftadayım geçmek bilmiyor . Dün gece toz şase kullandım umarım faydalı olur . Tek çare 2-2.5 litre su içmek sanırım
Ozleemyoz Bende hem idrar yolu genital enfeksiyon vardı 2 antibiyotik verdi birde fitil antibiyotiklerin biri 3g diğeri 1000mg. 3g olan tekti gece içtim onu diğer antibiyotigime devam ediyordum ve rahatladım açıkçası fitilim de bitti şükür doktoruna görünmeni tavsiye ederim çünkü erken doğum a tetikler idrar yolu enfeksiyonu