Bussbusss Gebelikten önce de kronik kabızlıgım vardı. Gebeyken durum daha kötü bir hal almaya başladı. Sizler doğal olarak kesin çözümler bulabildiniz mi??
Elifhp Bussbusss bende çok oluyorum bi ara bir tatlı kaşığı cörek otu yiyordum iyi geldi faydasını gördüm
Minikkalp34 Bussbusss benden gebelikte en çok gaz ve kabılıktan çektim kesin bi çözüm olmuyor sürekli farklı şeyler yaparak rahatlamaya çalışıyorum küçük bir kaba kuruinciri doğra üzerine zeytinyağ dök aç karna 1 2 çatal al sonra ılık su iç çok iyi geliyor hergün yapınca o da fayda etmiyor kafeinsiz filtre kahve içiyorum o da çok etkili
ozmus Bussbusss kefir için ve kuru inciri 1 gece zeytinyağında bekletin ertesi gün aç karnına yiyip su için. Bu ikisi beni aşırı rahatlatmıştı
HollyMolly Ben ömrümde kabız olmamıştım ilk defa gebeliğimin son günlerinde yaşıyorum ve felaket bir haldeyim:/ sadece dün sabah kayısı yiyip üstüne su içtim. Kahvaltıda da yulaf yedim o biraz iyi geldi. Ama bugün yine aynı:/
Gamze68777 Canım doğal olarak zeytinyağ içtim kayısı yedim olmadı doktorum bi ilac verdi arada ilk hafta kullandım sonra düzene girdi
Bussbusss Zorlamaktan da korkuyorum gerçekten ne yapacağımı hiç bilmiyorum kayısıyı bende denedim ama bana mısın demedi. Bi gün iyiyse 5 gün kötü :/ haftaya doktor randevum var söyleyeceğim bakalım o ne önerecek
Alka Bussbusss evet canım .bı kac gün cikamiyordum wc ye . Bide bunu deniyim dedim .2 tane yedim direk çıktım bende sasirmistim dene bı istersen
mor_menekse1 Bussbusss aynn canım bnde hiç olmazdım ama demir mahfeti beni hoşaf kaysı falan tüket doktora danış gecer inşAllah
Elifhp Bussbusss kuru kayısı da iyi geliyor ama yine de doktoruna danış çörek otu faydalı sifalı bir yiyecek ama sormakta fayda var