Selinkn Kizlar hamileligimin basindan beri nerdeyse bir kere mide bulantisi yaşamisimdir bu haftalarda mide bulantiis yaşayan var mı bir de sırt agrım var çok yoğun ne geçirir bu mide bulantisini öneride bulunur musunuz ?
okuyor Selinkn tansiyonunuzu ölçtünüz mü, son haftalarda yüksek tansiyon görülüp mide bulantisina sebep olabiliyormus
bebegimizibekliyoruz1 Selinkn bende ilk zamanlar hiç çekmedim 30dan 34 e kadar bulantım vardı herşeyi kustum yemek yiyemedim sonra çatı muayenesi oldum 34 de açıklığım varmış ondan mide bulantısı yaşamışım
Selinkn okuyor tansiyonum var gebelikten once de vardi gunde 3 kere ölçüm yapiyorum ve ilwc kullanıyorum ama suan normal boyle nasil anlatsam midem bulanıyor ve basim donuyor garip bunlar hamileligin basinda olmaz mı ya 😔
Selinkn Ebrudrgt valla kusabilsem kusucam iki gündür bulanıyor heralde yediklerimden diyorum ama hep yediğim seyler sırtım da agriyor boyle suan kendimi berbat hissediyorum
okuyor Selinkn benim de mide bulantım ve baş dönmem 20. Haftada çıktı. Yüksek tansiyona bagliymis. Tansiyon normal olsa da riskli grupta oluyor tansiyon hastaları. Doktorunuza danışın ihmal etmeyin.
aysenurtc Selinkn yüksek tansiyon varmış zaten … düzensizliği olabilir tansiyonunuz çıkıp/ iniyordur .diyet önerisi veya İlaç doz ayarlaması yapılabilir kontrollerinizde söyleyin
Ebrudrgt Selinkn yediklerimizden olabilr ama ya. Su iyi geliyor migde bulantisina bide tuzlu çubuk flan. Ya senn ilk baslarda olmamis bak benim msela 4 ay boyunca kustum yani sonra cok sukue gecti ama simdi benimde arada bulantim oluyor yani
Selinkn bebegimizibekliyoruz1 ya benim nisanim.geldi aslında o zaman muayane etmislerdi ama açıklık yoktu üzerinden de bir bucuk hafta geçti sanırım zaten yeterince alta baskı var bu süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum ki tek bildiğim midemin leş gibi bulunması sanki cöpluk halbuki ki gayet sağlıklı seyler tüketiyorum ama peki suan kac haftwliksiniz
bebegimizibekliyoruz1 Selinkn 37+6 yım nişanım falan gelmedi benim daha ama o mide bulantısı baya sıkıntı yaşattı bana en az 5 kez istifra ediyodum gece özellikle baya zorlanıyodum ama geçti şükür zamanla beslenmeyle alakalı olduğunu düşünmüyorum yani beslenmeyle ilgili olsa bu kadar sürmez