Esrasena Busra2013 Ben eser bebe tasarımdan verdim(insta) Kapıda ödemesi var.Henüz gelmedi ama sayfa ve iletişimdeki kişi güvenlir geldi
Durununannesi46 Busra2013 bebeqon sayfasına yaptırdım çok güzel geldi yastığı battaniyesi her şeyi içinde 🥰
F1903 Gamze96 merhabalarr https://instagram.com/anakuzusu?utm_medium=copy_link Bu sayfami acabaa ? Fiyatlari cok uygun ama begenileri flan az bi size teyit edeyim dedim 🙈😇😇
Ozlem2206 Busra2013 bende sormuştum geçenlerde en çok butikbebecik sayfasını duydum gerçekten tatlı şeyler var bakabilirsiniz😊
BabyBabyy01 Ozlem2206 bende butikbebecikten yaptırdım gayet güvenilir bı sayfa bı ay önce tulum şapka eldiven 3lu takım 60a yaptırmıştım şimdi 79 olmuş ama
Smyye1B Busra2013 Ben yaptırmayı düşünüyorum bakıp beğenip en güvenilir gelen site burası oldu benim için.
YeninesilAnne Busra2013 bende meryem_bebek_tasarım dan sipariş verdim henüz gelmedi ama iplik rengine kadar sordu. Baya ilgiliydi. Genel olarak memnuniyeti de yüksek bir sayfa ve tulum eldiven şapka kargo dahil 100 liraydı ☺️🤗 fikir olsun size de