zeynepp1 Ya 18 haftalık olduk nerdeyse tık yok ikinci gebeliğim ve hiç hareket hissetmiyorum 😞 benim gibi olan var mı ne zaman hissetiniz
YeninesilAnne zeynepp1 bende 19+4 üm 2. Gebeliğim ve hâlâ hissetmiyorum ☺️ bence daha zamanı var gibi
Kbrra zeynepp1 Beenn✋16 haftadayim hissetmiyorum ilkhamileligimde bu zamanlarda hep hissediyodum hatta daha küçükken karnimda seyirme oluyodu simdikinde tik yok
zeynepp1 evlatkokusu0806 ya genelde 2 gebeliklerinde 16 da hissetiklerini söylerler bende mi bir tuaflık var diye düşünmeye başladım🙄
evlatkokusu0806 zeynepp1 herkes aynı değil ki boşver söylenenleri kontrolüne gidiyorsan bebeğin sağlıklı olduğunu söylüyorlarsa tamamdır 💐
Kbrra zeynepp1 annem diyoki kiz geç hareket eder oğlan erken 😂😂ilk çocuğum erkek ve erken başlamıştı hareketleri şimdki daha başlamadı doğru muuuu🙈
Wonderful_mom YeninesilAnne Benim gibi ne cok kisi varmis yaa bende tedirgin oluyordum hissetmyrm dye.. benim de ikinci gebeligim ve 19 haftalgm tik yok.. cinsiyete bagli mi peki erken hissetmek
YeninesilAnne Wonderful_mom Bizim cinsiyet kız. Ultrasondan baktığımızda baya hareketli hatta oynak bir kız olacak esprisini yapmıştı doktorum. Ama normal şartlarda da hiç hissetmiyorum. İlk gebeliğimde de 22. Haftada hissetmiştim zaten ☺️
Ayserdemce Kbrra bende iki oğlumu daha erken hissettim ve hareketler baya kuvvetliydi şimdiki kız 25.haftalardan sonra net hareket hissettim halbuki ultrasonda hareketleri var gözüküyor ama ben hissedemiyordum telaşa kapılmasın kimse 😇
BMelek zeynepp1 16da hissetim ilk hergun hissediyorum herkese gore degisiyor doktor 17-18. Hafta hissetmeye baslarsin demisti bana hissedersiniz insallah en kisa zamanda
Ayserdemce zeynepp1 bende geç hissettim yani 25 lerden sonra daha net hareketler hissetmeye başladım şuan 30+4 teyim
zeynepp1 Ayserdemce benmde ilk gebeligim kızdı şuan erkek genelde erkek çabuk hissedilşr derlerdi bende tık yok