Melistosum Böyle fütursuzca ister sağa ister sola yatıp midesi yanmayan deliksiz uyku yaşayan var mı 😀 otururken hafif aşağıya kaysam bile midem yanıyor ya dimdik oturacam yada yastığı önüme alıp kafamı yastıktan aşağıya sarkiticam ki yanma biraz hafiflesin.. çekilir çekilmez değil insanlar neler çekiyor Şükür’ün de şüküru vardır yani bunada şükür tabiki geçer insalahja ama yetti be yetti suratımı burusturmak yüzüm yaslandi kırışıklarım arttı hani yanınca suratimizda istemsiz bı kasılma oluyor ya her dk öyle geziyorum 😀
asellmom Melistosum benim yanmıyor ama uzandığımda tüm organlarım ağzımdan çıkıcak gibi yukarı toplanıyor sanki
kuzeymomsss Melistosum burda hamileliğe dair hiç bir belirti yaşamadıkları için üzülenleri gördüm. Şuan midem öyle bir yanıyor ki ne yesem dokunuyor sürekli kusuyorum, devamlı bir yerlerim ağrıyor 😔
bktshn Melistosum kaç haftalıksın canım ben doktora gaviscon içiyorum dedim o anlık rahatlatır dedi koruyucu yazmıştı yeşil elma dene istersen o biraz hafifletiyor
bktshn Melistosum bende 35 im demekki doktordan doktora değişiyor Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin İnşallah 🙏🏻
Melistosum Ben bı ogrenemedim su başlık işini 😀 herşeyi annelerin gün odası yapıyorum hahahah 😀 @Fasulyeninannesi1
Guzelyuvam ben 30 haftalık oldum ilk gebeliğimde de bunda da mide yanması nedir daha bilmiyorum, çok şükür hamileliğim çok güzel geçiyo sadece yattığım zaman o kadar çok tekme atıyor ki sağdan sola döne döne zor uyuyorum 😅
Melistosum Guzelyuvam midende cehennem ateşleri yanıyor mideden ağza ordan kulaklara ordan beyne yayılıyor bu ney lan deyip hemen diklesiykrsun hece 10 kere uyanıp dimdik yapiyorsun kendini yorucu ama şükür benimde bu sorunum oldu genel anlamda çok şükür masallah sorun yaşamadım 😊
dugmeannesi Bana soda çok iyi geliyor 28 hafta olucam yanma olunca gidip soda içiyorum yarım bile içsem rahatlatiyo en azından uykuya daliyorum
Aleynaa1 Melistosum 38+3 deyim mide sorunu yüzünden artık ciddi anlamda gece uyumuyorum ya ne yapsam ne etsem hiçbişey tam anlamıyla rahatlatmıyor. Ama çok çok zor bir durum ayy dediğinizin aynılarını yaşıyorum artık yoruldum 🥴🥴
Busra2013 Melistosum 28+1 hic olmadi dicm ama yslsn olur 1 kere oldu ama bu hafta 2 defa oldu cok kotu durum ys insallah dshads olmaz ssnirim kizim kel olck ole diolsr ya mide fazla ysninca sac uzuo die benimki fazla ysnmadi kelmifirki😂
hafsam_omerim Melistosum ilk kızımda hiç yaşamadım dediler bebek saçsız olacak hakikaten 2yaşına kadar saçı zar zor çıktı keltoştu 😁 şimdi nasıl olacak onu yaza doğru anlarız Allah nasip ederse