Z_L Son adetimin başlangıç tarihi 20.07.2021 Uygulamada 148 günlük çıkıyor. Amma şimdi mesaj geldi bebeğimin 4 ay 3 haftalık olduģuyla ilgili. Normalde 4 ay 4 hafta olması gerekmiyormu?
kuzeymomsss Z_L canım şuan 21 haftalık hamilesin sanırım. Yani 4 ay 26 günlük hamilesin. Yani nette baktığımda göre öyle çıkıyor
mercimeginannesiiii Z_L Benim de son adet tarihimin başlangıcı 22.07 şu an 145 günlük hamileyim yani iki gün sonra tam 4 ay 4 haftalık oluyorum. Sizin hesaplamanız doğru.
Z_L deletedmom87894 2 haftaya 5 olucaksınız. Yazdıklarıma daha fazla kişinin yanıt vermesi için napabilirim ? Çok az cevaplar geliyo
deletedmom87894 Z_L bişey yapamazsınız malesef cevaplamak istemelerine bağlı belki başlığı daha dikkat çeken yaparsanız ona göre gelebilirler 😂ben şahsen öyle yapıyorum dikkatmi çeken postlara bakıyorum
Asyanill Son adetim 15 ağustos bendede haftayla gün sayısını karşılaştırınca uyuşmuyor millet soruyo ne diyim ben ya 🤣
Z_L Asyanill 😄 bende hafta ve gün tutuyor. Amma şimdi uygulamadan mesaj geldi 4 ay 3 haftalık bi garip oldum. 148 günlükse 5 ayına 2 gün kaldı 1 hafta ne ya 😂🤦♀️
Cerenktkc Benimde 29 marttı normalde son adet tarihim ama doktorum 5 nisan olarak söyledi. 1-2 hafta geri gelsede önde olsada sorun olmuyor gayet normal