Htc456 Kbrraa ben ikiliyi yaptırdım dovn sendromu riski olduğunu söyledi doktor. Boşu boşuna insan huzursuz oluyor hiç gerek yok. Eğer aldıracaksan yaptır yoksa hamileliğini zehir etme.
Diloss_14 Kbrraa aldırıcaksın yaptır diyenlere bakma canım ne sorun varsa cıkıyor en azından gözle görülen damar tıkanıklığı vs olabilir doktorun gerek duyuyorsa yaptır
Somerkadir4 Kbrraa ayrıca ikili taramadan sonra dörtlü tarama için bilgilendirdi doktor beni üçlü demedi 🤭😅 biseyleri atlıyor galiba
Mervekrmn Ben 2lı tarama testı yaptırdım herseyım cok sukur normal cıktı ama doktor 3lu tarama ıcın cagırdı 2 haftam var daha sız bılırsınız ama ıhmale gelmez ıcınızde kalmasın bı can tasıyorsunuz sonucta.
Kbrraa Mervekrmn kandanmi yapıyorlar acaba nasıl bakıyorlar 1. De hiç bir testi yaptırmadim bu 2. De devlete gidiom yaptr diolarda aklım karışık oyuzden
Kbrraa Mervekrmn evette sağlamda olsa bakiom öbür türlü bakicam çünkü benim evladım canımdan canım yani öyle dglmi
Diloss_14 Htc456 nasıl böyle aldırıcaksın yaptır diyorsunuz Kİ sadece kromozom sorunu gözükmüyor testler de tansiyon damar tıkanıklığı çocuğun gelişimi nasıl doktor bunun bilincinde oluyor mesela benim temiz cıkrı herşeyim sukur ama damar tıkanıklığı varmış rahmimde tuzu kestik.
Htc456 Diloss_14 benim damarlarımda ikili testi yaptırdığım da bişey çıkmadı ama 3 ay sonra varisler oluştu. Ve genelde ikili temiz çıkınca üçüncüyü önermiyor doktorlar.
Kbrraa Diloss_14 doktor dio ama sağlamsada sakat yok sıkıntı var diyip insanın psikolojisini bozuolar
Htc456 Diloss_14 alla alla rahimdeki damara da ikili üçlü testlerle bakılıyor öyle mi ilk defa duydum. Bilmiyordum.
Somerkadir4 @“Kbrraa”#p19279725ben yaptırmadım ilk çocuğumda yaptırdım ikinci de eşimin zoruyla ikili taramayı yaptırdım ama diğerlerine gerek duymadım çünkü her haliyle başımın üstünde yeri var bebeğimizin Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat versin 🤲🏻🤲🏻🥰
Htc456 Somerkadir4 ki zaten eskiden tarama testleri mi vardı cinsiyet öğrenme bile yoktu. Zamanı gelince doğum oluyordu bitiyordu. Yeni yeni böyle şeyler başladı