uykularharamoldu Arkadaşlar normal doğum yaptıktan sonra yaşadığınız sorunlar oldu mu ? Mesela vajinada şekil bozukluğu, bollaşma vs. Yaşadığınız sorunlar varsa yazabilir misiniz?
Sevgi_123 uykularharamoldu Hiç bi sorun yasamadim dikislerim de var 3 qy oldu hiç ağrımadi bile doktora ve dikis atan kişiye bağlı
Hilal56 uykularharamoldu ben de dikiş vardi ilişkide sol tarafımda acı hissettim bir süre galiba oradaydı dikişler
hunilimom uykularharamoldu şekil bozukluğu derken doğumdan sonra bi açıklık felan kalıyor ama rahim kendini topluyor ben ilk doğumda öyle kalıcak sandım 😂😂 dikişlerimi kendi doktorum yaptı artı bide estetik dikiş yaptı şekli bozuk diye dikişlerimi temiz tuttum bakımını yaptım 10 güne düştü acısı oluyordu tabi sonuçta dikiş atılıyor ama oldurrecek kader değildi zaten agrin olursa diye parol veriyorlar
Damlamuratalparslan uykularharamoldu ben doğumdan ertesi gün evi dip bucak yapmaya kalktım dikişlerim pek acimadi 15 gune tamamen geçti . çocuğumu tek yikadim.sekli falan da bozulmadı genisleme de olmadi herşey ayniydi doğum yapmamış gibiydim fiziken ruhen
uykularharamoldu Sevgi_123 bende hemoroid var bide ondan korkuyorum doğumda iyice çıkacak kesin ıkınmaktan 🙂
elfimiz-9800 uykularharamoldu benden sana tavsiye hemoroidin varsa kesinlikle normal doğum yapma doğurduktan sonra üstüne oturamazsın kendi acından bebeğe bakamazsın bile şansın varsa sezaryen ol
Papatyaytt uykularharamoldu Canm ben yaşla diye biliyorum yoksa zehir olur doğumdan sonraki günlerin muhakkak sor doktoruna benm kayinvalidem çok çekmiş hemoroid leri hep dışarı fırlamış ameliyat olmustu
Guzelyuvam bende dikiş olmadığından hiç doğum sonrası ağrı sızı anlamadım doğum yaptım bir saat sonra koltuğa oturup saç düzleştirdim 😅 vajina da bi genişleme vs olmadı rahatsız olmadım yani ben
Elissar Guzelyuvam dikişsiz olması nasıl mümkün oldu? Perine masajı? Bebek kilosu vs? İlk doğum muydu?
Guzelyuvam Elissar 41e yakın doğum yaptım inanın ne masaj ne başka bişey 3 kilo doğdu bebeğim belki kilodan dolayı olabilir ama 41 haftaya kadar bir dakika oturmadım yerleri bile eğilerek sildim 😊
erdem_agah uykularharamoldu hayır tamamen eskisine dönüyor. Ama dikiş biraz zorluyor. Onun dışında zamanla dikiş izi bile kalmıyor
Mavistez uykularharamoldu iki tane normal dogumum oldu hiç bir problem yaşamadım fazladan daraltma dikisi atıyorlar zaten