Happymommy Kızlar, 11+5 hamileyim çok mide bulantısı ve kusma yaşadım. İlk günler de kusarken kan gördüm ama diş etim filan çok kanıyor ona yordum. Bu gün ama baya kan vardı ve şimdi bişey yeyince midemin sol tarafı acıyor. Sizde de böyle bişey oldumu?
yarenaygk34 Happymommy canım mide zorlanıyor öğürmekten falan günde beş altı kere kusunca ben de görüyordum afedersin safra da bitinxe midede mide zorlanınca olabiliyor. Zencefil ballı çay ya da nane limon çayı iç en azından yatıştırıyor mideyi bulantıyı kesmese de
qnnur Happymommy o aşırı kusmaktan bogaz da tahriş oluyor midede korkma canim benim ilk hamileliğimde kan kusiyorum deyip acile gitmistim mode kanaması mı acaba deyip midemi yıkamaıslardı ama tahriş olduğu icin oyleymis korkma canim ☺️
Jdjdjdjk Happymommy çok kusmak boğazı tahriş eder mideden kan gelse anlayamazsınız ve kan gelen bi mide kesinlikle başka semptomlar gösterir, mide öz suyuyla birlikte asitli bir şekilde çıkıyorya kusmuk boğazı tahriş edip kanamasına sebep oluyor
210696 Bende kan kusuyordum ilk hamileliğimde . Kusarken boğaz tahriş olduğu için kan geliyormuş öyle dedi dr
Happymommy yarenaygk34 bitki caylari dushuk tehlikesi yaratiyirmush diye korktum icmeye acikcasi size doktorunuz onermismiydi?
yarenaygk34 Happymommy nane limon içilebilir diye biliyorum zencefil de zaten çoğu bulantı hapının ana maddesi ben içiyorum 14 haftalığım bir zararını görmedim ama siz sorun doktorunuza
Happymommy qnnur ya cook saoluun❤️ Yine de 22 si randevum var doktora sorucam, biktim artik kusmaktan
Hurimsi Canım bende aşırı kusma ve kan gelmesi sonucu gitmiştim 8 haftalıkken 2 günde bir serum almamı önermişlerdi tiksinti bulantı olsa bile kusmam kesilmişti sonra doktorum prilam diye bir ilacı önerdi sende doktoruna sorarak kullanabilirsin şuan 13 haftalığım ilaç sayesinde bulantım kusmam yok çok şükür