portakalsekeri Ciceekanne ne demek canım dikkat et kendine 😊bende bugün gideceğim canım sadece kese görünmüştü bana dua et lütfen 🙏🏻😍
Ciceekanne portakalsekeri dualarım seninle canım benim güzel haberlerini bekliyorum inşallah haber edersin 🥰♥️🙏🏻
portakalsekeri Ciceekanne çok şükür gördük bebeği canım güzel duaların için teşekkür ederim azıcık kalp atışı dinlettirdi daha küçük dedi bi kaç saniye ama çok güzel bi sesti 😍
Ciceekanne portakalsekeri ayyy çok şükür canım benimm çok sevindim senin adına şu an kaç haftalıktın🥰 gün geçtikçe daha da netleşir ses ❤️🤗 alttan mı baktı yoksa normal ultrason ile mi duydu
portakalsekeri Ciceekanne 6+3 ama 6+1 çıktı alttan baktı direk canım geçen hafta karından görünmedi diye heralde 😍
Ciceekanne portakalsekeri olabilir canım benim çok sevindim senin adına darısı pazartesi günü bana inşallah ♥️🙏🏻
portakalsekeri Ciceekanne sağol canım inşallah sende duyarsın pazartesi dualarım seninle herşey gönlünce olsun 🌸
Ciceekanne portakalsekeri çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun haber ederim yine konuşuruz 🥰❤️
esredn Ciceekanne yaabu yüzden sufleye hasret kaldım ben. Doğum yaptıktan sonra ilk tatlım olcak kendisi. Geçmiş olsun dize de 🙏🏼
Ciceekanne esredn ay vallahi öyle canım hamile iken pek yenilebilecek bir tatlı değilmiş ne yazık ki … sağol canım Allah razı olsun ♥️🙏🏻