Bktdmrl içinizde varsa kalmasın elbette onu alın ama iyice ataştırın bende böyle bebeğim daha korunaklı olur gibisinden travel sistem bakıyordum ilk zamanlar araştırdıkça bebeği küçük zamanlarında zaten kullanamayacağımı anladım büyüdükçede travelin iç kısmına ayakları sığmaz gibi geldi ikinci el uygulamalarında hep satmaya çalışanlarla karşılaştım yakınlarımdanda travel sistem alıp kullanışsız olduğunu gördüm aslında kişiden kişiye değişir sizin neye ihtiyacınız var bunu sorgulayarak karar verebilirsiniz. Ben kullanabilirmiyim diye düşündümde çok kaba hantal gibi geldi benim etim ne butum ne dedim eşimsiz dışarı çıkmayacakmıyım elbette çıkacağım tek başımada kullanabileceğim daha pratik kolay itip yönlendirebileceğim katlanan hafif bir şey benim için daha kullanışlı olacaktı o yüzden alıpta kenarda duracağına eskiteyim kullanayım işimi görsün diye kabin boy tercih etmeye karar verdim hatta bu kar tulumu olanlar görüntü olarakta hoşuma gitmeye başladı kışın bacaklarıda uşumez yavrucağın önerim olan iki markayı isterseniz paylaşayım sizinle fotoğraf olarak 🙈