prensannesii_ Kizlar isimli hastane çıkışı yaptıran var mi varsa nerde yaptrdiniz güvenilir bi yer arıyorum da :)
sessiz_oyuncu prensannesii_ ben janset efe baby sipariş verdm gelmesi 10 günü bulur umarım güzel gelir 🥰
yasemiinorhn prensannesii_ stilimsensin sayfasından yaptırdılar bana hediye çok kaliteli gerçekten beklediğimin üstünde geldi
ilkbeybiannesi Ben instagramdan hobidik sayfasından yaptırdım. 169 TL+ kargo ücreti. Ama bu tek kaldı diye 160 diğer ürünler 180 TL ben memnun kaldım tavsiye ederim
prensannesii_ ilkbeybiannesi ayy cok güzel kızım olsa kesinlikle bundan alırdım. Prenses sağlıkla giysin insallah :)
canand24 prensannesii_ bebeqon hem trendyol hepsiburada gibi yerlerde hem de kendi sitelerinde satışı olduğu için güvenilir gelmişti. Gelenurunler de gayet kaliteli ve güzel tavsiye ederim 😊
yasemiinorhn Nurr122 bana hediye yaptırdılar gerçekten Bilmiyorum fiyatını Bi iletişime geç istersen kuzum sayfayla 🤷🏻♀️☺️
Kuzeymom prensannesii_ madre bebek bende güvenemedim Burada arkadaşlara sordum güvenilir dediler hakikaten güvenilir çıktı