Bussuru hurafe var herkes yüzük testi ne kadar ne bileyim miğde bulantısına kadar nub teorisine kadar şöyle böyle olur diyorlar bunlar saçma değilde benim sorduğum soru mu saçma bişey sordum herkes yok şu icmele alakalı yok bilmem ne yazmışlar cahilce dediler bilmem ne böyle bakarsak hepsi bana göre cahilce bı ipe bağlı yüzüğün döneceği yön ile cinsiyet tahmini yok Çin takvimi yok kan yenileme yok nub teorisi yok makas bıçak testi yok tuz testi herkes bişey dediğinde bunlar saçma değil benim idrarın açık ise erkek koyu ise kız bebeğimis dedim bussuru yorum aldım kaç gündür ya illaki hiç mrak etmeyen insan yoktur herkes merak eder bu doğacak olan bebeğini istemediği anlmina gelmez onunla ilgili hayaller kurar erkek ise şöyle giydiririm kız ise böyle giydiririm gibisine dalga geçecek ne var anlamadım bunda sordumda cevap alamayıp dalga geçilmesi benim bütün sinirlerimi bozdu bazı insanlar Karsi tarafın ne derecede uzulecegini tahmin etmeden herşeyi söylüyor böyle duydum sormak istedim sadece kız annelerine doğruluğunu öğrenmek için sordum böyle bir şey olabilir mi acaba diye bı kaç kişi de böyle söyleyince inandım internet te bile açık renk ise erkek koyu yada turuncu ise kız yazıyor bide buradaki kız annelerinin yorumlarını merak ettim için sordum 🤔