Zeynep23 Elfibrhm2609 6. Ayda damla halinde çamaşırıma bulaşıyo sıksam süt gelecek ama önemliymiş o ilk süt bebeğe çok yararlıymış hiç dokunmuyorum
ftmnr Elfibrhm2609 Elfibrhm2609 yapışkan gibi bi sıvı geliyor ben de 12 hafta da fark ettim şu an 19 korktum ama annem normaldir diyince rahatladım
Elfibrhm2609 HasAdMe evet benim 22 haftamda gelmişti de süt değil sıvı seklinfe birşey şuan 30 haftalık olduk
Elfibrhm2609 Zeynep23 Bende aynı şekilde sıkmadım hiç sıkma demişti annem sizin dediğiniz gibi ilk süt bebeğe çok yararlıymış🌸
Elfibrhm2609 annelikguzel insandan insana değişiklik gösteriyormuş canım bende Merak ettim o yüzden sordum sizlere 🤷♀️
gizemmm annelikguzel yok canım olur ama bu belirti gözle görülür fark edilmiyor bi de ben çamaşırımda görmesem hiç farketmezdim sende de öyle olmuştur belki Sütün olup olmamasıyla alakası yok
Genchamis Ben hamile kalir kalmaz ucunda birikmeye basladi ama sikimca gelmiyordu ve halada ayni sekilde devam ediyor sikimca gelmiyor 🙂
Elfibrhm2609 Genchamis yapışkan birşey zaten öyle ele yapışıyordu benim şeffaf su gibi idi aşırı gelmiyordu bir kaç gün geldi öyle şuan birşey yok
Genchamis Elfibrhm2609 benimki bildigin en basindan beri süt🙂) hatta ucunda birikip tortulasiyor sag gogsumde oluyor sol gogsumde yok
Genchamis Elfibrhm2609 gecenlerde irsey ogrendim. Bu sut gibi seyin gelmesinin sutun cok olacakligiyla hiic alakasi yokmus. Benim arkadasimin hic yoktu ama bebegi dogduktan somra masallah cok geldi 🙂
Elfibrhm2609 Genchamis çokluk azlıkla alakalı değil de sadece işte hamileliğin belirtisi mi artık bilemiyorum 🙆♀️
gizemmm Bende 20. Haftada oldu Onu da iç çamaşırımdan farkettim baktım bi akıntı olmuş bi de duştan sonra bi kaç kez farkettim olabiliyormuş
Dereninannesi Ben 33 haftalığım 32 haftalıkken bir kaç damla kirli su mu desem kirli beyazı desem anlamadım öyle bir sıvı gelmişti. 😊 😊