Tugba006 Emoss17 9 nisan 🥰 35+5 haftadayız kilosu boyu haftasıyla uyumlu gidiyo .haftaya kontrolüm var bakalım ne dicek doktor🤗
ege_ayaz_mom hanifeumit aynen canım benimde yarın sabah yatisim yapılacak çok heyecanlıyım için içime sığmıyor 🙈
hanifeumit ege_ayaz_mom benimde öle ama heyecan yok hcbir sey yok çok rahatsın herkez dyor blmym anlamadın neden öle oldugun
emineceran Kızlar ben de 36. haftadayım doktor her hafta görmek istiyor beni bu hafta henüz gitmedim pazartesi gitmeyi düşünüyorum sizce nasıl yapayım her hafta gitmek gerekiyor mu ben iki haftada bir diye düşünmüştüm gerçi az kaldı ama.
Tugba006 emineceran iki haftada bir dedi doktor haftaya randevum var . Sonra her hafta olur inş . Sizin nasıl gidiyo bebiş kontroller filan 🥰
emineceran Tugba006 Ben özele gidiyorum artık her hafta çağırıyorlar zaten fazla zaman kalmadı, maşallah iyiyiz şuanlık Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
bedriyetasdibi Asiye_89 Uygulamaya göre son 95 gün bakalım ne zaman gelecek oğluşum. Rabbim cümlemize hayırlısıyla sağlıkla minnaklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️🐣👶💙
Tugba006 emineceran aminn inşallah kolay güzel sağlıklı bir doğumumuz olur 🙏🏻🙏🏻☺️ Bakalım ne zaman gelcek bebişler 🐣