AdenEva Kaderkus ilk muayeneden sonra zaten doktor söyler size şu tarihte gel diye. Söylemezse de ayda 1 oluyor kontroller ona göre kendiniz randevu alırsınız
Denizvegokyuzu Kaderkus Hayırlı uğurlu olsun inşallah 🤗 ilk bı doktora gidince o yönlendirme yapar zaten ilk 3 ay 2 haftada bir gitmiştim ben. Aklındaki soru işaretlerini de rahatça sor bence internetteki bilgiler çok kafa karıştırıcı çünkü 👍🏻😇
GamzeDurmus Kaderkus sana tavsiyem canım bir doktorun olsun kesinlikle çünkü baska bir doktora gidince senin nasıl bir süreçten geçtiğini bilmiyor ve bu yüzden doktorun en iyi şekilde sana yardımcı olur bu süreçte doktor araştırmasını iyi yapmalısın doktorun zaten sana geri kalan zaman da nasıl ne zaman gelmeni hepsini söyleyecektir herkes bir olmuyor mesela benim düşük tehlikem var doktor 2 haftada bir çağırıyor bazıları da ayda 1 çağırıyor
incimercan Kaderkus hayırlı olsun, folik asit kullanmıyorsanız kullanmaya başlayın, günlük 400 mikrogram. Hastane değil dr seçin bence. Ayda bi kontrole gideceksiniz zaten, ilk muayeneyi olup bi kesenin de görünmesinde fayda var.