Guzucuk25 Mnk16 vajina girişine hafif yağ surseniz kayar gider bende kullanamamistim ağızdan almıştım berbat bisi
Seyma_ck Mnk16 ben de atamamıştım kuru olmuyo.kayganlaştırıcı jelle kullandım ama evde varsa zeytinyağıyla deneyebilirsiniz
GamzeDurmus Mnk16 ben ıslatarak yapıyorum kaymıyor aslında biraz da ittiriyorum yani girdiğini hissediyorum öyle bırakıyorum hafif ittirince tam oturmuyor gibi hissediyorum
Mnk16 Polenpolen52 peki ne kadar ileri gitmesi gerek canım içeri girdi ama parmağımı soktuğumda değiyor parmağıma hala
asenacicek Mnk16 benimde öyle olmuştu ilk fitil boşa gitti hep dışarı akmıştı. Sonrasında diğerini kullandığımda direkt yattım hiç kıpırdamadım sabah kalktığımda sıkıntı yoktu.
Mnk16 Polenpolen52 Yaaaaa o zaman ilki böyle oldu elime beyaz beyaz aktı zaten ikinciye daha kolay yaparım diye düşünüyorum 😒
Mnk16 GamzeDurmus rahim ağzında kaldı gibi benim yani gözükmüyor ama içeri sokunca parmağımı değiyor 😒
Polenpolen52 Mnk16 bırsey olmaz kuzum yarın yapacagını oyle yap, sımdı zaten yarın yaparken elıne bugundennkalan beyazlar gelır korkma 🤗❤️
Mnk16 asenacicek Akan fitili sildin mi öyle bıraktın mı yarısı ucunda gözüküyor şuan yatışı aktı ne yapmalıyımn
Mnk16 Polenpolen52 peki canım yarısı dışarı altı çıktı gibi tam sokamadım ya kalsın mı öyle sileyim mi acaba
Quen Ben küçük lavbodan sonra hemen koyuyordum 2 3 santim içeriye gitmesi yeterli ve koyarkende doktorum muhakak yarım saat uzan dedi