SelinYakgul Trusttheunknowm ben bugüne kadar Nejla Gültekin hocaya gidiyordum ama doğum ücreti bizi biraz üzdü. Normalde kadını çok seviyorum çok ilgili ve alakalı bir doktor 🙏
Havvaa77 Melekk-911 üniversite hastanesine gittim doktor çok iyiyydii biraz bekledim fakat değdi. Özeller çok istemişti 600 700 istediler ama ünide 250 olması lazımm öyle hatırlıyorum
-Arya- SelinYakgul İmc hastanesi Berker kavşıda doğum yaptım. Canım doktorum çok seviyorum onu. Hastaneden de çok memnun kaldım. 2500 TL ödedim 15 gün önce 😊
SelinYakgul -Arya- ay maşallah 🙏🙏 hayırlı uğurlu olsun gözünüz Aydın ♥️ Fiyat çok çok iyiymiş sizin gerçekten ♥️🧿
Trusttheunknowm SelinYakgul Bir de sezin saygı özyurt var. Ona da çok güvenirim. Çok da ilgili güleryüzlü. Güncel Fiyatları hakkında bilgim yok ama biraz fazla gelebilir
SelinYakgul Trusttheunknowm şimdi medikalde Ahmet hocada doğum yapmaya karar verdim 🙏 dediğim gibi Nejla hoca çok ilgili alakalı bir kadın ama 8 bin TL bana fazla geldi. Mersin piyasasında doğum ücretleri malum 🌸
SelinYakgul dml33 totalde 4 ay iznim var o sebeple son güne kadar gideyim diyorum işe. Çocuğumdan kısmak istemiyorum ya 🤷♀️
SelinYakgul Trusttheunknowm bende medikalde karar kıldım en sonunda 🎀 gebeliğimin başında 3 gün hastane yatmıştım orda ilgi alaka temizlik olarak kesinlikle harika bir hastane. City hospital e ben alışamıyorum soğuk geliyor hatta aklıma seçenekler arasında gelmiyor bile 🤷♀️
dml33 Trusttheunknowm 14. Haftadaym baştan beri gidiyorm ona memnunm şuan için düşünüyorm doğum icinde
SelinYakgul Melekk-911 canım etiket olmadığı içim görmedim kusura bakma 🌸 Ben yaptırdım , ama kendi doktorum yaptı bana. Ben bakayım eğer gerekli görürsek perinatolıjiye yönlendiririm dedi , gerek görmedi çok şükür. Ücretsiz yaptı 🙏
Trusttheunknowm Melekk-911 Arzu Doruk Ebru Tarıma gönderiyordu Adana’da. Onu biliyorum bir tek. Önceki gebeliğimde sezin saygı özyurta gidiyordum. Alanı değildi ama o yapmıştı. İsterseniz tabiki detaylıya da gidebilirsiniz demişti ama ben bir sorun görmedim demişti. Güvendiğim için gitmemiştim ben de ayrıyetten. Ebru Tarım çok iyi diye duydum hep.
dml33 Melekk-911 daha yatırmadım ama halil korkut dağlardı galiba adi yanlış hatırlamiosm ona gitmeyi düşünüyorm city yanda ofisyumda yeri
melekkizim_00 Melekk-911 Prof Dr filiz çayan’a gittim canım 600 birde kontrole çağırdı ama ilgisi on numara
Melekk-911 Trusttheunknowm SelinYakgul teşekkür ederim canım.bizim de bugün 18.hafta bitiyor.gec olmadan sorusturayim dedim
dml33 Trusttheunknowm bn ebru tarıma girmistm şuan cok.paahalanms ama 950 diyolar 3.sene.önce 400 gitmistm
Trusttheunknowm Melekk-911 Melekk-911 Karar verince buraya da yazar mısınız kime gittiğinizi gideceğinizi fikrimiz olsun.
SelinYakgul Melekk-911 bence de iyi etmişsin doktorun yönlendirmezse en azından burdan fikir edinirsin 🙏
gizzzy35 Melekk-911 Halil Korkut Dağlar’a gittim. Kontrol için tekrar da gittim. Ben çok memnun kaldım çok güzel baktı herşeyine. Kesinlikle tavsiye ederim ❤️
SelinYakgul Ecemm33 fiyat şu şekil konuştuk zamlarla beraber 6/7 olacakmış , ben sezaryen yapacağım daha net bi şekilde şu kadar diyemedik yani